Blogi : Mistä tiedät?

Vanhus asui poikansa kanssa kukkulalla sijaitsevassa hylätyssä linnakkeessa. Eräänä päivänä hän kadotti hevosensa. Naapurit tulivat hänen luokseen ilmaistakseen pahoittelunsa huonon onnen johdosta, jolloin vanhus kysyi: ”Mistä tiedätte, että se oli huonoa onnea?”

Muutaman päivän kuluttua hevonen palasi mukanaan lauma villihevosia. Naapurit tulivat jälleen, tällä kertaa onnittelemaan hyvän onnen johdosta, jolloin vanhus kysyi: ”Mistä tiedätte, että se oli hyvää onnea?”

Koska pojalla oli nyt paljon hevosia, hän rupesi ratsastamaan ja eräänä päivänä katkaisi jalkansa. Taas naapurit tulivat ilmaisemaan pahoittelunsa, jolloin vanhus kysyi: ”Mistä tiedätte, että se oli huonoa onnea?”

Seuraavana vuonna syttyi sota, ja koska vanhuksen poika oli raajarikko, hänen ei tarvinnut lähteä rintamalle.

Timon vastuulla on yrityksen nokkamiehenä toimimisen lisäksi myynti, uusasiakashankinta, sidosryhmäyhteistyö, rekrytoinnit sekä johdon konsultoinnit. Lisäksi Timo tekee Identity Compass ®-profilointeja ja -kompasseja.

Timo Katajamaa Toimitusjohtaja, Solidea Oy
Timo Katajamaa

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.