Blogi : Myyntitykki

Kun vastikään palkattu myyntimies laati työnantajalleen ensimmäisen raportin, kävi ilmi, että ”uusi toivo” oli lähes kirjoitustaidoton.

Hänen raporttinsa kuului: ”Kävin yhen asiakkaan luonna se ei ole koskan otsanu meiltä mitää möin kymppi tonnin tavarat. Jatkan tältä Ouluu.”

Myyntipäällikkö ei ennättänyt vielä antaa potkuja lukihäiriöiselle alaiselleen, kun päämajaan tuli seuraava raportti. ”Olennyt täälä tein millin kaupat.”

Myyntipäällikkö ei enää rohjennut antaa uudelle myyntitykille potkuja, mutta koska hän ei uskaltanut olla erottamattakaan nuorta miestä, hän sysäsi koko ongelman yhtiön pääjohtajan harteille. Seuraavana aamuna johtokuntaa odottivat uuden myyjän molemmat raportit ja niiden liitteenä saate pääjohtajalta.

”Me on vissin tuhlattu liikaa aika kirjottamisen opetelemiseen ja joninjoutaviin kokkouksiin kun olis mitäny myyvvä. Kattokaa tän pojan tuloksia! Halvan että kaiki näkee nämä raporttit ja yritäkää pykriä samaan!”

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.