Kokenut kustannusasiantuntija, FMC Laskentapalvelut Oy

Avoin työpaikka

Avoin työpaikka

FMC Laskentapalvelut, Suomen johtava rakennusalan kustannus- ja määrähallinnan palveluiden tuottaja, sekä tietomallipohjaisten määrähallintaratkaisujen tarjoaja, etsii kokenutta

Kokenut kustannusasiantuntija

Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluu:

 • vaativien rakennushankkeiden kustannuslaskenta
 • vastata itsenäisesti laskentaprojektien toteutumisesta

 Tarjoamme sinulle:

 • vakaan ja joustavan työpaikan
 • Suomen mielenkiintoisimmat laskentaprojektit
 • käyttöösi alan kehittyneimmät laskentamenetelmät
 • mahdollisuuden kehittää jatkuvasti osaamistasi

 Edellytämme sinulta:

 • vahvaa kustannuslaskennan kokemusta
 • TAKU® -järjestelmän osaamista
 • soveltuvaa koulutusta, esim. rakennusmestari tai –insinööri

 Menestyt tässä tehtävässä jos:

 • olet valmis ottamaan vastuun omasta työstäsi
 • pidät itsenäisestä tekemisestä
 • pystyt asiantuntevaan yhteistyöhän asiakaskontaktien kanssa

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, tee hakemuksesi heti tai viimeistään 5.8.2019 mennessä osoitteessa www.solidea.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Reino Suonsilta, p. 0400 451 839, email reino.suonsilta@solidea.fi.

Tee hakemuksesi pian, sillä tämä paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä, sopivan henkilön löydyttyä!

Katso tästä tarkemmin, mikä saa Heikin ja Eevan viihtymään työssään:

”Kiinnostavien projektien lisäksi työn suola on hyvin pelaava työyhteisö. Työn joustavuus on myös tärkeää. Työajat voi määritellä itse, kun vain projekti valmistuu ajallaan.”
Heikki Haveri, vanhempi kustannusasiantuntija, DI

”Pöydälläni arkkitehtikuvat, pohjapiirustukset, julkisivukuvat ja leikkauskuvat heräävät eloon. Piirustuksista ja mallinnuksista syntyy kokonaisuus – pienenpienet osat ja yksityiskohdat muodostavat kiinnostavan rakennuksen”, määräasiantuntija Eeva Liuska kuvaa työtään FMC Laskentapalveluissa.

 FMC Laskentapalvelut Oy  on rakennushankkeiden määrä- ja kustannustiedon hallintapalveluihin erikoistunut, rakennuttajista, urakoitsijoista ja suunnittelijoista riippumaton yritys.

 Edistämme asiakkaidemme kilpailukykyä tuottamalla päätösten ja toiminnan perustaksi rakennustaloudellisia laskelmia ja analyysejä selkeästi, nopeasti ja erittäin luotettavasti. Vapautamme asiakkaidemme aikaa suunnitteluun, hinnoitteluun ja päätöksentekoon.

 Haluamme tarjota asiakkaillemme rakennustaloudellisen tiedon hallinnan parhaat palvelut ja parhaan palvelukokemuksen. Se kiteytyy tunnuslauseessamme ”kuin osa omaa tiimiäsi”.

 Tavoitteemme on olla rakennushankkeiden tiedonhallinnan arvostetuin ja halutuin yhteistyökumppani sekä markkinajohtaja Suomessa.

 Toimintaamme ohjaavat riippumattomuus, puolueettomuus, sujuva ja mutkaton henkilökohtainen yhteydenpito sekä ehdoton luotettavuus.

Katso Referenssejä ja Laskentakohteita


Avoin työpaikka, Helsinki, insinööri, DI, kustannuslaskenta, määrälaskenta, Tocoman, Talo 2000, TAKU, Talo 80, Talo 90, hankekehitys, määrähallinta, kannattavuuslaskelma, kustannusarvio, rakennus, rakennushanke, kustannuslaskelma, rakennuttaja, suunnittelu, määräluettelo, pinta-ala, suoritustason hinnoittelu.

Rekrytointi toimeksianto: FMC Laskentapalvelut Oy

Rekrytoija: Solidea Oy

“Uskomme, että jokaiseen työhön on joku, joka on siinä tavallista parempi. Ja että, jokaiselle on olemassa työ, joka on hänelle tavallista parempi.

Lisäksi uskomme, että henkilöstö ei ole paras, vaan ainoa voimavara. Kaikki muu on työkaluja, joita henkilöstö käyttää.”

Hae tästä