Valmis - tavallista parempi rekrytointi

Myyntipäällikkö, Fair Factory Oy, Helsinki

Myyntipäällikkö, Helsinki, Fair Factory Oy

Fair Factory Oy suunnittelee ja rakentaa messuosastoja, kiertueita, pop-up- ja näyttelytiloja sekä yritystilaisuuksia Suomessa ja Euroopassa.

Vahvistamme nyt tapahtumayksikköämme. Event Factory -tapahtumayksikköön rekrytoidaan uuteen tehtävään sopiva henkilö.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävänäsi on kehittää, markkinoida ja myydä tapahtumayksikön tuotteita ja palveluita, sekä osallistua olemassa olevien asiakkaiden palvelemiseen.

Edellytämme:

 • tapahtuma-alan kokemusta (projektipäällikkö, Account Director, Account Manager, tuottaja)
 • kokemusta B-to-B myynnistä
 • sujuvaa suomen- ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Eduksesi luemme:

 • toimivia kontakteja potentiaalisiin asiakkaisiin
 • ajokortin

Saat:

 • vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa, vakavaraisessa ja hyvin johdetussa yrityksessä
 • mielenkiintoisia projekteja toimialojensa johtavien yritysten kanssa
 • reilun ja kannustavan työyhteisön
 • kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavat työajat

Menestyt tässä tehtävässä, jos:

 • hyvä palvelu, joustavuus ja täsmällisyys ovat sinulle tärkeitä
 • olet luova ja idearikas
 • olet hyvä kommunikoimaan ja toimimaan yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa
 • olet kilpailu- ja yrittäjähenkinen
 • olet reiluhenkinen tiimipelaaja

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, tee hakemuksesi mieluiten heti tai viimeistään 12.8.2019 osoitteessa www.solidea.fi/rekry

Lisätietoja antaa Timo Katajamaa, puh: 0400 232 781, timo.katajamaa@solidea.fi

Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

Fair Factory Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja rakentaa messuosastoja, kiertueita, pop-up- ja näyttelytiloja sekä yritystilaisuuksia Suomessa ja Euroopassa.

Olemme joustavia, ja teemme tapahtumajärjestelyt sinulle mahdollisimman helpoksi. Projektipäällikkömme koordinoivat halutessasi kaikki yksityiskohdat kutsusta kiitoskortteihin, ja oman tuotantomme puusepät takaavat laadukkaan lopputuloksen, aina aikataulussa. Asiakkaanamme voit itse ilmaantua paikalle vaikka vasta juuri ennen kuin ovat aukeavat yleisölle!

Design-tiimimme yhdistää luovuuden ja kaupallisuuden oivaltaviksi suunnitelmiksi, jotka tukevat viestiäsi ja tavoitteitasi. Tuotannon ja suunnittelijoiden saumaton yhteistyö tuo myös kustannustehokkuutta projekteihin.

Suunnittelupalvelumme sisältää 3D-kuvat, rakennepiirustukset ja erilaiset graafiset työt, kuten esitteet ja kutsut. Tuotantomme toteuttaa tapahtumarakenteet ja -kalusteet sekä hoitaa tapahtuman logistiikan, rakennuksen ja purun. Järjestämme myös tarvittavan tekniikan, kuten valaistuksen ja AV-laitteistot.

Omista 2600 m2:n tuotantotiloistamme Helsingin Roihupellossa löytyy sekä puusepänverstas että kalustemaalaamo. Tila toimii logistiikkakeskuksenamme, josta kalustomme kuljettaa päivittäin asiakkaidemme lähetyksiä Suomeen ja ulkomaille.

Fair Factoryn liikevaihto vuonna 2018 oli 4,3 miljoonaa euroa, ja meillä on paras AAA-luottoluokitus. Työllistämme 19 vakituista työntekijää ja yhteensä meillä on vuosittain noin 450 projektia.

Mukavalla ja palveluhenkisellä työporukallamme on reilu ja joustava meininki. Teemme kaikki töitä yhteisen päämäärän, asiakkaan menestyksen, puolesta!

 


Avoin työpaikka, rekrytointi, rekry, Myyntipäällikkö, Fair Factory, tapahtumajärjestäjä, tapahtumatoimisto, tapahtuma-ala, messujärjestäjä, messuosasto, messukiertue, pop-up, näyttelytila, tapahtumayksikkö, Event Factory, projektipäällikkö, Account Director, Account Manager, tuottaja, b-to-b, b2b, Solidea, tavallista parempia työpaikkoja

Rekrytointitoimeksianto: Fair Factory Oy

Rekrytoija: Solidea Oy

“Uskomme, että jokaiseen työhön on joku, joka on siinä tavallista parempi. Ja että, jokaiselle on olemassa työ, joka on hänelle tavallista parempi.

Lisäksi uskomme, että henkilöstö ei ole paras, vaan ainoa voimavara. Kaikki muu on työkaluja, joita henkilöstö käyttää.”

Hae tästä