Työnjohtaja, Oulun Tuotantokeittiö Oy, Oulu

 

 

 

Oulun tuotantokeittiö Oy on nopeasti kehittyvä ammattikeittiö joka toimii vuonna 2017 valmistuneissa uusissa, laadukkaissa ja toimivissa tiloissa. Kasvuhakuiseen yritykseen palkataan uuteen tehtävään

TYÖNJOHTAJA

Ouluun.

Valittavan henkilön tehtävänä on:

  • vastata kokkien ja ravitsemustyöntekijöiden työskentelyn operatiivisesta johtamisesta
  • vastata valmistettavien tuotteiden laadusta ja toimitusvarmuudesta
  • vastata työturvallisuudesta
  • jatkuva kehittäminen yhteistyössä
  • hyvä yhteistyö henkilöstön, eri osastojen ja ulkopuolisten sidosryhmien kanssa
  • hyvä yhteistyö yrityksen sisällä eri osastojen ja henkilöstön kanssa

Saat työpaikan:

  • jonka modernit tuotantotilat ovat ammattikeittiön ja teollisuuden tuotantolaitoksen hybridi
  • kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä jonka talous on vakaa
  • jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa 
  • jossa on hyvä ilmapiiri ja työssä hyvä porukka
  • jossa satsataan työviihtyvyyteen
  • jossa on hyvä perehdyttäminen
  • jossa saat valmistaa hyvää ruokaa päivän parhaaseen hetkeen 

Edellytämme: 

  • ruoanvalmistustaitoa ja ammattikeittiöiden prosessituntemusta
  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • kokemusta esimiehenä toimimisesta
  • osaamista käyttää toimisto-ohjelmia

Menestyt tässä tehtävässä jos:

  • pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja asioiden viemisestä maaliin
  • olet hyvä ja jäntevä neuvottelija 
  • pidät asioiden kehittämisestä ja sinulla on aktiivinen työote
  • osaat nähdä kokonaisuuden ja suhteuttaa asioita
  • osaat toimia ryhmässä ja itsenäisesti
  • olet luotettava ja vastuullinen ihminen

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 24.4.2019 osoitteeseen www.solidea.fi/rekry  

Lisätietoja: Tuula Mikkola, Solidea Oy, p. 040 546 9123, tuula.mikkola@solidea.fi

Paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

Oulun Tuotantokeittiö Oy on Oulu konsernin tytäryhtiö, joka on aloittanut toimintansa syksyllä 2017. Yritys valmistaa päivittäin sovitun ruokalistan mukaisia elintarvikkeita tilauksien mukaan. Vuonna 2018 ruokaa valmistettiin miljoona kiloa. Tuotantomäärät eri tuotteilla vaihtelevat päivittäin pienistä yksittäisistä annoksista isoihin tuote-eriin, jotka pakataan määrämuotoon, kerätään ja toimitetaan yhteistyökumppaneiden toimesta kohteisiin. Ateriat täydennetään, viimeistellään sekä asetetaan tarjolle asiakkaiden toimesta kohteessa.

Yritys työllistää eri tehtävissä aterioiden suunnittelusta aina valmistukseen ja keräilyyn asti. Yrityksessä työskentelee 30 henkilöä. Vuoden 2018 liikevaihto oli 5,5 miljoonaa euroa. 

Oulun tuotantokeittiön asiakkaita ovat Liikelaitos Serviisi ja Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri. Tuotteiden loppukäyttäjinä ovat koulut ja päiväkodit sekä vuoden 2018 aikana myös sairaanhoitopiirin henkilöstö ja asiakkaat.

Yrityksen tavoitteena on tuottaa asiakkaille ja loppukäyttäjille maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa joka päivä. Toimintaa, tuotteita ja valmistusmenetelmiä kehitetään jatkuvasti laadukkaan lopputuotteen sekä lisä-arvon saavuttamiseksi. Kokemuksen kautta tapahtuvaa toiminnan kehittämistä edesauttaa erinomainen yhteen hiileen puhaltamisen henki työyhteisössä.


Avoin työpaikka, työnjohtaja, Oulu, Ouluntuotantokeittiö, suurtalous, restonomi, insinööri, elintarvike, biotekniikka, keittiömestari, ravintola, kokki, keittiöpäällikkö, chef, ruoka.

Rekrytointi toimeksianto: Oulun Tuotantokeittiö Oy

Rekrytoija: Solidea Oy

“Uskomme, että jokaiseen työhön on joku, joka on siinä tavallista parempi. Ja että, jokaiselle on olemassa työ, joka on hänelle tavallista parempi.

Lisäksi uskomme, että henkilöstö ei ole paras, vaan ainoa voimavara. Kaikki muu on työkaluja, joita henkilöstö käyttää.”

Hae tästä