: Account Manager, ProMinent Finland Oy, Helsinki

ProMinent Finland Oy on kansainvälinen saksalaisen ProMinent GmbH:n vedenkäsittelyyn erikoistunut tytäryhtiö Suomessa. Toimintamme on jaettu neljään liiketoimintaryhmään; annostuspumput, prosessipumput, mittaus- ja säätötekniikka sekä vedenkäsittely. Liiketoimintamme perustuu kemikaalien annostus-, mittaus – ja säätötekniikan sekä vedenkäsittelytekniikan komponentti ja projektitoimituksiin.

Vahvistamme myyntitiimiämme Account Manager rekrytoinnilla Helsingin toimipisteeseen.

Account Managerin vastuulla on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen myyntityö. Normaalitilanteessa toimimme pääasiassa Helsingin toimipisteestä käsin, mutta tässä ajassa ei ole merkitystä mistä käsin työtä suoritetaan. Valmiin asiakassalkun aktiivinen hoitaminen ja asiakassuhteiden kehittäminen sekä sisään tuleviin tarjouspyyntöihin reagointi kuuluvat keskeisenä osana työnkuvaasi. Lisäksi osallistut myös uusasiakashankintaan ja jatkuvaan palvelumme kehittämiseen.

Tehtävässä tarjoat ratkaisuja asiakkaiden teknisiin haasteisiin komponenttien ja tarvittaessa kokonaisuuksienkin osalta. Asiakaskuntasi koostuu julkisen sektorin ja teollisuuden alan yrityksistä. Kansainvälisessä organisaatiossa olet myös yhteydessä ulkomaisiin toimittajiin. Yrityksen sijaintipaikka on Helsinki, Account Managerin työkenttä kattaa asiakkuuksia Suomessa lähtökohtaisesti kuitenkin Länsi-Suomen alueella.

Saat:
– vakituisen työsuhteen kasvavassa ja menestyksekkäässä yhtiössä osana kansainvälistä organisaatiota
– monipuolisen tehtäväkentän
– ammattitaitoisen organisaation tuen (markkinointi, myynti, tekninen)
– mahdollisuuden uralla etenemiseen
– kiinteän palkkauksen ja mahdollisuuden bonukseen ym. henkilökuntaetuja
– hyvän perehdytyksen
– koulutuksen kotimaassa sekä yritystemme tehtailla Saksassa
– dynaamisen ja nuorekkaan työympäristön
– mahdollisuuden etätyöhön

Edellytämme:
– tehtävään soveltuvaa teknisen tai kaupallisen alan koulutusta
– työkokemusta vastaavista tehtävistä
– teknistä ja kaupallista ymmärrystä
– sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
– etätyökalujen hallintaa (Teams, Zoom, Google Meets, tms.)
– Some-aktiivisuutta

Eduksesi luemme:
– Navision -ERP:n osaamisen

Menestyt tässä tehtävässä, kun olet:
– myyntihenkinen
– oma-aloitteinen
– asiakaspalveluhenkinen
– hyvä vuorovaikutustilanteissa
– halukas kehittämään ja kehittymään
– valmis matkustamaan

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, tee hakemuksesi heti tai viimeistään 14.3.2021 mennessä.

Huomioithan, että paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä myös ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video
Hae tästä

ProMinent Finland Oy yrityksestä

ProMinent-konsernin pääkonttori sijaitsee Heidelbergissä. Yritys on yli 55 vuotta kehittänyt ja valmistanut komponentteja ja järjestelemiä nesteiden annosteluun sekä ratkaisuja vedenkäsittelyyn ja veden desinfiointiin.

Perustamme
ProMinent-yhtiön maalimanlaajuisen menestystarinan perustana on korkealaatuiset tuotteet ja vuosikymmenien aikana hankittu insinööriosaaminen, sovellusosaaminen sekä jatkuva innovatiivisuus. Sen takia konserni investoi edelleenkin tutkimukseen ja kehitykseen. ProMinent-yhtiöllä on laajat tuotantoresurssit: maailmanlaajuisesti 12 tuotantolaitosta, mukaan lukien Heidelbergin pääkonttori. Se takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen laadun ja tekee meistä riippumattomia alihankkijamarkkinoiden muutoksista.

Päämäärämme
Moduulirakenteinen, integroitu, loppuun asti mietitty ProMinent -tuoteportfoliomme takaa asiakkaillemme aina parhaan turvallisuuden ja tehokkuuden – riippumatta toimialasta, tuotantoprosessista, ajankohdasta tai paikasta. Asiakaslähtöisyys merkitsee meille, että löydämme asiakkaan kanssa yhdessä sopivan ratkaisun hänen nimenomaiselle ongelmalle. Henkilökohtainen sovellusneuvonta ja sujuva projektien läpivienti on osaa maailmanlaajuista palvelutarjontaamme.

Meidän panoksemme
Teemme intohimoisesti ja antaumuksella annostelutekniikan ja vedenkäsittelyn ratkaisuja, jotka säästävät luontoa, ovat taloudellisia ja tukevat kestävää kehitystä. Noin 2600 työntekijäämme yli sadassa maassa työskentelee päivittäin omissa myynti- tuotanto- ja huolto-organisaatioissaan asiakkaidemme nopean ja luotettavan palvelun hyväksi. Asemamme maailman markkinajohtajana nimittäin ei ainoastaan velvoita uusiin huippusuorituksiin, vaan ennen kaikkea se velvoittaa vastuulliseen ajatteluun ja toimintaan.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.