: Verkkoinsinööri, Tunturiverkko Oy, Ivalo

Tunturiverkko Oy:n tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää sähköverkkoa Inarin ja Utsjoen kunnan, sekä Sodankylän kunnan pohjoisosien alueilla. Tunturiverkko Oy kuuluu Inergia-konserniin. Investointiprojektien onnistumisen ja ammattitaidon jatkuvuuden varmistamiseksi rekrytoidaan verkkoinsinööri, Ivalo.

Tehtävänäsi on olla toimeenpanijan roolissa laajennus- ja investointiprojekteissa sekä vastaa verkkokomponenttien teknisistä määrittelyistä ja sitoa uudistushankkeet verkon kuntotietoihin, toimia aktiivisesti sekä sisäisten että ulkoisten kumppanien kanssa.

Tehtävänäsi on:
– toimia verkkopäällikön työparina
– sähköverkkoinvestointien esisuunnittelu
– katuvaloinfran esisuunnittelu ja omaisuudenhallinta
– maankäyttösopimusten hallinta
– reaaliaikaisen sähköverkostotiedon kehittäminen
– toimialan kehityksen seuraaminen
– sähkötöiden johtaja (vähintään S2-pätevyys)
– päivystys tarvittaessa

Saat:
– vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yhtiössä
– monipuoliset työtehtävät pienessä yhtiössä
– erinomaiset työkaverit, joilla on rautainen ammattitaito ja hyvä huumori
– etätyömahdollisuuden verkkoalueella
– laajat vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisiin harrastuksiin Lapin puhtaassa luonnossa

Edellytämme:
– muutaman vuoden työkokemus sähkö- tai energia-alalta alalta
– sähkövoimatekniikan tutkinto (teknikko, insinööri tai DI)
– sähköpätevyys 2, S2
– sujuvaa suomen ja englannin kielten kirjallista ja suullista osaamista

Eduksesi luemme:
– muun kielitaidon
– kokemuksen yhteistyöstä sähköverkkoyhtiöiden kanssa

Menestyt tässä tehtävässä, kun:
– sinulla on hyvät vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot
– neuvot, opastat ja annat tietoa muiden käyttöön
– olet muutoskykyinen ja kehität aktiivisesti ympäristöäsi sekä ammattitaitoasi
– työskentelet vastuullisesti ja luotettavasti
– seuraat alan kehitystä ja kehität joustavasti tehtävääsi
– olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, tee hakemuksesi heti tai viimeistään 14.3.2021.
Huomioithan, että paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä myös ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video
Hae tästä

Inergia Oy yrityksestä

Inergia Oy on energiakonserni, joka tuottaa sähkön siirtopalveluja ja kaukolämpöä sekä vastaa vesihuollosta Inarin, Sodankylän ja Utsjoen kuntien alueilla.

Inergia on olemassa pitääkseen asiakkaidensa energia-asioista aidosti huolen. Yksi Inergia -ajattelu tarkoittaa, että pystymme allekirjoittamaan kaiken toimintamme yhdellä nimellä ja asiakkaidemme tarvitsee tuntea vain yksi taho, jonka kanssa he ovat tekemisissä.

Toimintamme alkoi vuonna 1951 Kirakkakönkään vesivoima-laitoksen rakentamisella. Olemme tuoneet ja tuottaneet energiaa Ylä-Lapin alueille jo yli puoli vuosisataa, jonka aikana liiketoimintamme on laajentunut kaukolämpöön sekä vesihuoltoon. Olemme vahva, osaava joukkue ja pidämme huolen alueemme asukkaiden arjen sujuvuudesta.

Olemme ylpeitä yhtiöstämme sekä lappilaisuudestamme. Pidämme huolen, että alueellisten perinteiden, ihmisten kunnioittaminen ja Lapin ainutlaatuisen luonnon vaaliminen ohjaa toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Tunturiverkko Oy

Inergia Oy:n ja Utsjoen Sähköosuuskunnan yhteisesti perustama verkkoyhtiö Tunturiverkko Oy aloitti toimintansa vuonna 2011. Laajat verkostokilometrit, yli 2000 km, halkovat tunturialueita vertikaalisesti Kakslauttasesta, Sodankylän kunnan rajalta aina Nuorgamiin ja Näätämöön asti.

Laajasta maantieteellisestä alueesta huolimatta vastaamme laadukkaan sähkön toimittamisesta jakeluverkkomme kaikkiin osiin. Verkosto on hyvässä kunnossa, sillä siitä huolehtiminen on jatkuvaa ja määrätietoista työtä. Rakennamme sähkömarkkinalain edellyttämää säävarmaa verkkoa kokonaistaloudellisella ajattelulla, emmekä tee ennenaikaisia investointeja. Vanhat metsässä sijaitsevat avojohdot siirretään tien varteen ja metsissä sijaitsevat hyväkuntoiset avojohtoverkkojen johtokadut raivataan leveämmäksi, jottei puiden mahdollinen kaatuminen sähkölinjalle myrskyn tai lumikuormien vuoksi aiheuttaisi suurta vahinkoa. Taajamissa tulemme kaapeloimaan vaiheittain vanhat ilmajohtoverkot, jolloin toimitusvarmuus paranee.

Tekninen kehitys energialiiketoiminnassa on nopeaa ja verkostoautomaatiota uudistetaan kehityksen myötä. Näin asiakkaillemme turvataan mahdollisimman häiriötön sähkö koteihin, yritysten liiketoiminnan pyörittämiseen sekä vapaa-ajan aktiviteetteihin myös vaikeissa sääolosuhteissa, kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää Tunturiverkko Oy:stä

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.