: Verkkopäällikkö, Tunturiverkko Oy, Ivalo

Tunturiverkko Oy:n tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää sähköverkkoa Inarin ja Utsjoen kunnan, sekä Sodankylän kunnan pohjoisosien alueilla. Tunturiverkko Oy kuuluu Inergia-konserniin. Laadukkaan sähköverkon omaisuudenhallinnan ja toiminnan kehittämisen vuoksi rekrytoidaan uuteen tehtävään verkkopäällikkö, Ivalo.

Tehtävänäsi on vastata Tunturiverkko Oy:n sähköverkon omaisuudenhallinnasta ja elinkaaresta (kehittämis- ja investointisuunnitelmat, toimintavarmuus, kustannustehokkuus, riskienhallinta).

Lisäksi tehtävänäsi on:
– toimia toimitusjohtajan työparina ja toimihenkilöiden esimiehenä
– sähköverkon 110/45/20kV ja sähköasemien esisuunnittelu
– investointiprojektien johtaminen
– omistaa liittymäprosessi ja vastata liittymähinnoittelusta
– vikareklamaatioiden ja vahingonkorvausten käsittely
– toimia käytön johtajana (S1-pätevyys)
– päivystää tarvittaessa

Saat:
– vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yhtiössä
– laajan operatiivisen tehtäväkentän pienessä yhtiössä
– erinomaiset työkaverit, joilla on rautainen ammattitaito ja hyvä huumori
– etätyömahdollisuuden verkkoalueella
– laajat vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisiin harrastuksiin Lapin puhtaassa luonnossa

Edellytämme:
– yli 5 vuoden työkokemus sähkö- tai energia-alalta
– sähkövoimatekniikan korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri)
– sähköpätevyys 1, S1
– projektiosaamista
– sujuvaa suomen ja englannin kielten kirjallista ja suullista osaamista

Eduksesi luemme:
– hankintaosaamisen
– kokemuksen budjettivastuusta
– työnjohto- ja esimieskokemuksen
– muun kielitaidon

Menestyt tässä tehtävässä, kun:
– sinulla on hyvät vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot
– neuvot, opastat ja annat tietoa muiden käyttöön
– olet muutoskykyinen ja kehität aktiivisesti ympäristöäsi sekä ammattitaitoasi
– sinulla on hyvä kyky analysoida tietoa ja jalostaa sitä
– osaat viedä tiedolla johtamisen osaksi arkipäiväistä toimintaa

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, tee hakemuksesi heti tai viimeistään 14.3.2021 mennessä.
Huomioithan, että paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä myös ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tommi Koskinen – tommi.koskinen(at)inergia.fi 040 1647504

Hae tästä

Inergia Oy yrityksestä

Inergia Oy on energiakonserni, joka tuottaa sähkön siirtopalveluja ja kaukolämpöä sekä vastaa vesihuollosta Inarin, Sodankylän ja Utsjoen kuntien alueilla.

Inergia on olemassa pitääkseen asiakkaidensa energia-asioista aidosti huolen. Yksi Inergia -ajattelu tarkoittaa, että pystymme allekirjoittamaan kaiken toimintamme yhdellä nimellä ja asiakkaidemme tarvitsee tuntea vain yksi taho, jonka kanssa he ovat tekemisissä.

Toimintamme alkoi vuonna 1951 Kirakkakönkään vesivoima-laitoksen rakentamisella. Olemme tuoneet ja tuottaneet energiaa Ylä-Lapin alueille jo yli puoli vuosisataa, jonka aikana liiketoimintamme on laajentunut kaukolämpöön sekä vesihuoltoon. Olemme vahva, osaava joukkue ja pidämme huolen alueemme asukkaiden arjen sujuvuudesta.

Olemme ylpeitä yhtiöstämme sekä lappilaisuudestamme. Pidämme huolen, että alueellisten perinteiden, ihmisten kunnioittaminen ja Lapin ainutlaatuisen luonnon vaaliminen ohjaa toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Tunturiverkko Oy

Inergia Oy:n ja Utsjoen Sähköosuuskunnan yhteisesti perustama verkkoyhtiö Tunturiverkko Oy aloitti toimintansa vuonna 2011. Laajat verkostokilometrit, yli 2000 km, halkovat tunturialueita vertikaalisesti Kakslauttasesta, Sodankylän kunnan rajalta aina Nuorgamiin ja Näätämöön asti.

Laajasta maantieteellisestä alueesta huolimatta vastaamme laadukkaan sähkön toimittamisesta jakeluverkkomme kaikkiin osiin. Verkosto on hyvässä kunnossa, sillä siitä huolehtiminen on jatkuvaa ja määrätietoista työtä. Rakennamme sähkömarkkinalain edellyttämää säävarmaa verkkoa kokonaistaloudellisella ajattelulla, emmekä tee ennenaikaisia investointeja. Vanhat metsässä sijaitsevat avojohdot siirretään tien varteen ja metsissä sijaitsevat hyväkuntoiset avojohtoverkkojen johtokadut raivataan leveämmäksi, jottei puiden mahdollinen kaatuminen sähkölinjalle myrskyn tai lumikuormien vuoksi aiheuttaisi suurta vahinkoa. Taajamissa tulemme kaapeloimaan vaiheittain vanhat ilmajohtoverkot, jolloin toimitusvarmuus paranee.

Tekninen kehitys energialiiketoiminnassa on nopeaa ja verkostoautomaatiota uudistetaan kehityksen myötä. Näin asiakkaillemme turvataan mahdollisimman häiriötön sähkö koteihin, yritysten liiketoiminnan pyörittämiseen sekä vapaa-ajan aktiviteetteihin myös vaikeissa sääolosuhteissa, kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää Tunturiverkko Oy:stä

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.