Rekisteriseloste

Jos haluat kysyä jotakin hakulomakkeesta tai haluat tehdä muutoksia hakemukseesi tai poistaa hakemuksesi rekisteristämme, ota yhteyttä sähköpostilla: jenni.katajamaa(at)solidea.fi tai puhelimella: 040 700 8122.

Henkilötietojen suojauskäytäntö

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS (EU) 2016/679

Luonnollisten henkilöiden suojelu henkilötietojen käsittelyn yhteydessä on perusoikeus.

Rekisterin nimi: Solidea Oy:n työnhakijarekisteri

Rekisterin pitäjä ja rekisteristä vastaava: Solidea Oy, Jenni Katajamaa, p. 0407008122 ja jenni.katajamaa(at)solidea.fi

1 Rekisterin tarkoitus: Solidea Oy tuottaa henkilöstön rekrytointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Toimeksiannon perusteella Solidea Oy etsii asiakasyrityksille työntekijöitä. Työnhakijoiden työnhaun kannalta tarpeelliset henkilötiedot kerätään rekisteriin. Lisäksi työnhakijoilla on mahdollista tallettaa työnhakuun liittyvät henkilötietonsa Solidea Oy:n työnhakijarekisteriin, jota käytetään sopivien työpaikkojen tarjoamiseen rekisteröidyille työnhakijoille.

Rekisterin tarkoitus on tallettaa työnhakijoiden hakemukset ja hakemuksen liitteet yhteen turvalliseen järjestelmään.

2 Tietojen vastaanottajat: Henkilötietojen Henkilötietoja ei luovuteta Solidea Oy:n ulkopuolelle ilman rekisteröidyn työnhakijan tietoa ja lupaa. Solidea Oy:n asiakkaan eli työnantajan edustajalle luovutetaan niiden rekisteröityjen hakijoiden hakemukset, jotka ovat ko. yritykseen ja työpaikkaan hakeneet. Koskaan hakijoiden tietoja ei luovuteta Solidean ulkopuolelle ilman rekisteröidyn hakijan lupaa ja tietoa asiasta.

Solidea Oy:n nimissä toimivat rekrytointikonsultit ovat vaitiolovelvollisia rekisteröityjen työnhakijoiden tietojen osalta.

3 Säännönmukaiset tietolähteet: Rekisteriin tallentuu rekisteröidyistä työnhakijoista vain ne tiedot jotka he ovat sinne itse tallentaneet, rekisteri ei sisällä mitään muuta, eikä sinne haeta tai lisätä muita tietoja rekisteröidyistä hakijoista.

4 Oikeus tietojen tarkastamiseen ja oikaisemiseen: Rekisteröity työnhakija voi milloin vaan pyytää nähtäväksi järjestelmään tallentamansa tiedot tai pyytää poistamaan tietonsa rekisteristä. Nämä toimet tehdään rekisteröidyn työnhakija pyynnöstä viipymättä.

Jos rekisteröity hakija haluaa muuttaa omia tietojaan, hänen tulee pyytää poistamaan vanhentunut hakemus ja siihen liittyvät tiedot ja tallentaa järjestelmään uudet päivittyneet tiedot itse.

5 Henkilötietojen säilytysaika: Poistamme säännöllisesti yli 4 vuotta vanhat hakemukset rekisteristä. Säästämme hakemuksia em. ajan, jotta voimme tarjota uusia vastaavia avoimia tehtäviä rekisteröidyille työnhakijoille.

6 Rekisterin suojauksen periaatteet: Web-palvelimet ja muut tekniset apuvälineet ovat Netplazan omistuksessa ja hallinnassa. Tiedot sijaitsevat suojattuna Suomessa. Tiedoista otetaan säännöllisesti varmuuskopiot. Sekä tietoja että varmuuskopioita säilytetään lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

Syöttämällä tietosi hyväksyt Solidea Oy:n Henkilötietojen suojauskäytännön.

Palvelut

Kannattaa hyvää työtä

Lue lisää

Referenssit

Asiakkaamme kertovat

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja jätä hakemus

Lue lisää