Konkarirekry

Konkarirekry on loistava valinta työnantajalle tai yhtiölle, joka haluaa palvelukseensa nopeasti kokeneen osaajan.
Tavoitteena on löytää juuri oikea tekijä ylivertaisella ammattitaidolla tehtävään, johon muutoin olisi haastava löytää riittävää asiantuntijuutta.

Konkari on alansa rautainen ammattilainen, jolla on vahva osaaminen. Työelämän joustavilla ratkaisuilla ja työnantajan valmiuksilla voimme tarjota työelämän supersankareille upeita mahdollisuuksia jakaa osaamistaan. Meidän tehtävämme on tarjota konkareille mahdollisuuksia ja yrityksille osaajia.

Konkarirekry on loistava valinta työnantajalle tai yhtiölle, joka haluaa palvelukseensa nopeasti kokeneen osaajan. Tavoitteena on löytää juuri oikea tekijä ylivertaisella ammattitaidolla tehtävään, johon muutoin olisi haastava löytää riittävää asiantuntijuutta. Konkari on alansa rautainen ammattilainen, jolla on vahva osaaminen ja näin ollen työhön opastaminen ja perehdyttäminen on nopeaa ja tehokasta. Erikoisosaaminen ja vuosien saatossa hankittu kokemus tulevat taloon konkarin mukana.

Kilpailuetuna kokemus

Konkariksi ei synnytä. He ovat hankkineet osaamisensa vuosien saatossa. Saattaa olla, että konkari on jo jäähdyttelemässä työelämän kiireisimmiltä vuosilta, mutta he haluavat vielä tarjota osaamistaan yritysten käyttöön. Konkarit ovat työelämän kovia osaajia, joiden ei suo menevän hukkaan eläkepäivillä.

Oikea ihminen oikeaan tehtävään

Me Solidealla uskomme ammattitaitoon ja asiantuntijoihin. Työelämän joustavilla ratkaisuilla ja työnantajan valmiuksilla voimme tarjota työelämän supersankareille upeita mahdollisuuksia jakaa osaamistaan. Meidän tehtävämme on tarjota konkareille mahdollisuuksia ja yrityksille osaajia!

Ota yhteyttä

Uskon, että voisin olla hyödyksi teille.

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video