Pikarekry

Pikarekry on yrityksille, jotka haluavat rekrytointiprosessilta ennen kaikkea nopeita tuloksia kustannustehokkaasti.

Pikarekryssä konsulttimme tekee vain raakakarsinnan hakemuksille ja toimittaa yritykselle kaikki hakemukset, jotka täyttävät yhdessä määritellyt kriteerit. Annamme myös rekrytointisuositukset.

Pikarekry sopii yritykselle, jolla on riittävästi aikaa ja osaamista hoitaa rekyrtointiprosessi pääsääntöisesti itse.

Suosittelemme palvelua yrityksille, joilla on nopea tarve osaajille, mutta riittävä osaaminen perata hakemuksia itsenäisesti ilman ammattirekrytoijan osaamista.

Pikarekryssä konsulttimme tekee vain raakakarsinnan hakemuksille ja toimittaa yritykselle kaikki hakemukset, jotka täyttävät yhdessä
määritellyt kriteerit. Palveluun kuuluvat videohaastattelut, jotka ovat nopea ja kustannustehokas tapa saada käsitys hakijoiden osaamisesta sekä tutustua hakijoihin hieman tarkemmin. Konsultti on osana prosessia joka päivä eikä aikaa anneta kulua hukkaan.

Helppoutta myös hakijalle

Työnhakijalle Pikarekry tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada rekrytointiprosessin, jossa vastaukset tulevat nopeasti eikä hänen tarvitse odotella. Nopeista rekrytoinneista kiinnostuneet työnhakijat voivat jättää meille yhteystietonsa ja saavat tiedon avoimista paikoista heti tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Me Solidealla uskomme tehokkuuteen rekrytoinnissa. Toisinaan yritys omaa riittävät tiedot ja taidot poimia hakijoiden joukosta itselleen parhaat osaajat, me vain toimitamme sopivat hakijat heidän tietoonsa. Palvelua voidaan tehostaa tekemällä potentiaalisille hakijoille Identity Compass -testi rekrytoinnin tueksi. Rekrytointikonsulttiemme erikoisosaaminen on rekrytoivan yrityksen käytössä erittäin nopealla aikajänteellä.

Ota yhteyttä

Uskon, että voisin olla hyödyksi teille.

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video