Toimitusjohtajarekry

Toimitusjohtajan rekrytointi on yrityksen merkittävin rekrytointi. Toimitusjohtajarekry on tehokas rekrytointiprosessi silloin, kun halutaan yritykseen uusi johtaja. Se on tehokas suorahakuprosessi, jota täydennetään kohdennetuilla kampanjoilla. Hakuprosessi toteutetaan usein ns. hiljaisena hakuna. Tarkoituksena on löytää juuri oikea johtaja yrityksen kokoon, tavoitteisiin ja kehitysvaiheeseen.

Yrityksen koko, tavoitteet ja eri kehitysvaiheet vaikuttavat siihen millaista ihmistä lähdetään hakemaan. Yrityksen tarpeen tunnistaminen on edellytys onnistuneelle rekrytoinnille.

Jokaisella johtajalla on oma henkilökohtainen tyylinsä johtaa. Johtamistyylit perustuvat henkilökohtaisiin arvoihin, asenteisiin ja kokemuksiin. Johtamistyylit tunnistetaan Identity Compass ®-soveltuvuustestillä.

Toimitusjohtajarekryn myötä yritys voi luottaa siihen, että me Soldiealla valjastamme koko osaamisemme ja ammattitaitomme rekrytoitavan yrityksen käyttöön. Palvelu on yritykselle vaivaton ja tehokas, sillä omaa aikaa vapautuu ydintoimintaan. Me teemme hiljaisen haun ja tavoitteellisen suorahaun puolestanne.

Ota yhteyttä

Uskon, että voisin olla hyödyksi teille.

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video