Rekrytointi : Aluemyyntipäällikkö, SEW EURODRIVE

Aluemyyntipäällikön rekrytointi

Rekrytoinnin tarve tuli, kun halusimme vahvistaa loppukäyttäjämyyntiä Länsi-Suomessa. Tehtävä omin voimin voisi olla haastavaa koska koimme, että emme olleet alueella vielä niin tunnettu yritys.

Solideasta Timo Katajamaa oli aktiivisesti yhteydessä minuun ja hänen Takuurekry palvelunsa vaikutti hyvin kiinnostava.

Nyt kun tuli sopiva tilanne niin päätin kokeilla Solidean Takuurekryä.

Prosessin kaikki vaiheet olivat ennakolta tiedossa, joten sain varattua kalenteriini aikaa ja pystyin olemaan mukana rekrytoinnissa. Aikataulussa pysyttiin hyvin.

Aluksi pidettiin suunnittelupalaveri, jossa käytiin läpi meidän yritystämme, strategiaa, loppuunkäyttäjämyyntiä, jossa syntyi profiili sille, millaista henkilöä haemme. Tämä vaihe oli erittäin tärkeä. 

Hakijoita tuli paljon, ja kaikki hakijat olivat hyviä, joka oli meille todella positiivinen asia. Verrattuna aiempiin rekryihin, missä on jopa itse vedetty rekryä, niin oli todella positiivista, että tähän tehtävään oli niin paljon kiinnostusta.

Merkittävää oli, että minun ei tarvinnut kuormittua isosta hakijamäärästä, hakijoiden esiseulonnasta, eikä kontaktointityöstä, vaan sain Timolta valmiin listan. 

Erilaistava tekijä muihin rekrytointifirmoihin verrattuna oli se, että oli mahdollisuus saada, ei pelkästään CV:tä, vaan myös lyhyt videohaastattelu hakijasta. Koin että se oli merkittävä lisäarvo koska siitä pääsi kiinni jo ensimmäiseen vaikutelmaan hakijasta. Ensimmäisen kierroksen videohaastatteluihin valittiin potentiaalisimmat. Katsoin kaikki Timon minulle toimittamat videot, osan jopa useampaan kertaan. Tämä oli meille erittäin helppo ja joustava tapa saada tietoja hakijoista. 

Solidean käyttämä Identity Compass soveltuvuustesti on mainio.

Soveltuvuustestin tekivät loppusuoralla olevat potentiaalisimmat hakijat. Pääsin seuraamaan, kun Timo kävi hakijan kanssa hänen Identity Compassia läpi. Koin, että se oli myös hyvä vaihe, koska siinä pystyi havainnoimaan henkilöä ja hänen persoonaansa erittäin hyvin. Sen avulla pystyi muodostamaan käsitystä ihmisestä ja soveltuvuudesta. 

Hinnasta voin sanoa, että saatiin vastinetta rahalle.

Koska prosessi oli mielestäni kaiken kaikkiaan myönteinen, niin halusin antaa myös referenssin.

Juha Korhola, toimitusjohtaja, SEW-EURODRIVE Oy

Olemme mielellämme hoitamassa myös Teidänkin rekrytoinnit. Pyydä tarjous.

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.