: Rekrytointikonsultti, Solidea Oy, Etelä-Suomi

Solidea Oy on pitkänlinjan rekrytointi- ja konsultointitoimisto, jonka arvoja ovat hyödyllisyys, tehokkuus ja luotettavuus. Teemme tavallista parempia rekrytointeja. Nyt rekrytoimme sopimussuhteeseen uuden rekrytointikonsultin yhteistyökumppaniksi Etelä-Suomeen. Konsulttina pääset työskentelemään ihmiskeskeisesti ratkaisujen ääreen erilaisten yritysten pariin. Avaintehtäväsi on toimia asiakasyrityksen oppaana tärkeässä projektissa, rekrytoinnissa.

Oletko sinä meidän uusi
Rekrytointikonsultti, yrittäjäsopimus
Etelä-Suomi

Rekrytointikonsultin työ alkaa ratkaisukeskeisestä myyntityöstä jatkuen rekrytointiprosessin kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja syntyneen asiakassuhteen ylläpitoon.

Tehtävänäsi on:
– asiakashankinta, B-to-B myynti
– rekrytointiprosessien läpivienti Solidea konseptin mukaan
– aktiivinen yhteydenpito asiakasyrityksiin
– hyvien asiakassuhteiden ylläpitäminen ja syventäminen 

Edellytämme:
–  yrittäjyyttä/kevytyrittäjyyttä (sopimussuhde) sekä kokemusta yrittäjyydestä
– etätyötä omasta koti-toimistosta
– kokemusta ja näyttöä tuloksekkaasta myynnistä
– kokemusta rekrytoinneista
– someaktiivisuutta, Youtube, Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter
– sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista
– Ajokorttia (B) ja autoa

Eduksesi luemme:
– ruotsin ja englannin kielitaidon
– NLP osaamisen
– kokemuksen HubSpotin käytöstä

Saat:
– valmiin tavallista paremman toimintakonseptin
– valmiin palvelutuotteen, jonka myynti on helppo aloittaa
– erittäin hyvän perehdytyksen ja koulutuksen rautaisten ammattilaisten toimesta
– mahdollisuuden hyviin ansioihin
– itsenäisen työn huippuosaajien joukossa
– valmiin tiimin täyden tuen
– tukea markkinointitoimenpiteisiin

Menestyt tässä tehtävässä, kun:
– olet yrittäjähenkinen ja sinulla on ”kyllä onnistuu” -asenne
– olet tekijä, joka innostuu hyvistä tuloksista
– pidät B-to-B myynnistä

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ole hyvä ja tee hakemuksesi mahdollisimman pian!

Hae tästä

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä yhteydenottopyyntö

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Tavallista parempi rekrytointi ja konsultointi

Solidea on rekrytointi- ja konsultointiyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua yrityksille, jotka haluavat takuuvarmasti onnistuneita, tavallista parempia rekrytointeja, kehittää johtamista ja toimintaa sekä saada parempia tuloksia. Solidean riveissä toimii tällä hetkellä puolenkymmentä alansa huippuosaajaa ja haemme nyt tiimiimme kasvun vuoksi lisää vahvistusta.

Päätuotteemme on yrityksille suunnattu ulkoistettu rekrytointiprosessi, joka on kustannustehokas ja tulosvarma tapa löytää uusia avainhenkilöitä. Rekrytointikonsulttina olet avainasemassa kertomassa potentiaalisille asiakkaille palveluistamme. Meiltä saat valmiit konseptit sekä tuotteet, joita olemme hioneet vuosien saatossa tavallista paremmiksi ja niiden edut asiakasyrityksille on maksimoitu.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat hyödyllisyys, tehokkuus ja luotettavuus. Parasta ammattitaitoamme ovat tavallista paremmat rekrytoinnit sekä Identity Compass ®-profiloinnit ja niiden tehokas hyödyntäminen johtamis- ja henkilöstökonsultoinnissa.

Millaista työ Solidean konsulttina on?
Työ konsulttina on vapaata ja tehtävässä pääset muodostamaan arjen ja rutiinit itsenäisesti. Meille tärkeintä on, että hankit uusia asiakkaita, olet aktiivinen ja edistät asiakasyritysten prosesseja aikataulussa. Yrittäjämäinen toimenkuvan tuo mukanaan vastuuta, mutta tarjoaa myös lukuisia mahdollisuuksia.
Uusasiakashankinta hoidetaan osin kylmäsoitoin ja osin annettuina liideinä. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällisyyttä sekä hieman kilpailuhenkeä. Tehtävässä toimitaan tiiviisti asiakkaiden parissa, mutta tapaamiset hoituvat ajan hengenmukaisesti etänä. 

Työ Solidean rekrytointikonsulttina on monipuolista asiantuntijuutta, joka edellyttää alati avoinna olemista uusille asioille, opeille ja havainnoille.

Työssä parasta on aivan ehdottomasti asiakkaiden palveleminen, oman osaamisen kehittäminen sekä vuorovaikutustaidot, joita pääsee työssä hyödyntämään täysimääräisesti. Solidea tarjoaa hyvät työkalut sekä upeat tuotteet, joiden parissa työskentely on ilo.”

Tuula Mikkola, rekrytointikonsultti, Solidea Oy

Monipuoliset tehtävät
Uusasiakashankinnan lisäksi konsultin vastuulla on tarjousten tekeminen, läpikäyminen, ratkaisumyynti sekä konkreettinen myyntityö. Tuotteet ja palvelut sekä konsepti ovat valmiina ja hyväksi todettuina. 

Solidean konsulttina pääsee toteuttamaan hyvin toimiva ja jatkuvasti kehittyvää rekrytointikonseptia. Vahva taustatuki, rekryprosessi ja hyvät työkalut mahdollistavat itsenäisen työskentelyn. Merkittävä panostus some-markkinoitiin eri kanavilla luo näkyvyyttä ja auttaa onnistumaan.

Parasta Solidealla on työhönsä sitoutuneet, innostuneet ja innostavat työkaverit. Tiukka fokus tavallista paremman tuloksen aikaansaamiseen motivoi. Asiakkaasta, niin työnhakijasta kuin työnantajastakin, ollaan oikeasti kiinnostuneita ja tavoitteena on pitkään jatkuva asiakassuhde.

Reino Suonsilta, rekrytointikonsultti, Solidea Oy

Hiottu prosessi
Itse rekrytointiprosessi on tärkeässä roolissa osana konsultin arkea. Prosessi on viilattu viimeisen päälle ja apunasi on kokeneiden konkareiden joukko sekä resurssia myös markkinointipuolelle. Konsultin tehtävä on toimia tiimin ja asiakkaan yhteyshenkilönä, edistää prosessia sekä toimia projektipäällikkönä rekrytoinnin ajan. 

Työ Solidean rekrytointikonsulttina on opettavaista, joka päivä on mahdollisuus oppia uutta, toimialoista, yrityksistä, tehtävistä sekä ihmisistä. Työ on monipuolista –  rekrytointiprosessissa on monta eri osa-aluetta, kuten markkinointi, suorahaku ja eri ihmiset, erilaiset profiilit. 

Yhteistyö päämiehen kanssa on upeaa ja palkintona ovat  onnistumiset. Työ on myös vastuullista – sekä hakijalle että toimeksiantajalle  Mikä on parasta Solidealla? Itsenäisyys – sekä parasta että pahinta.” 

Satu Turunen, rekrytointikonsultti, Solidea Oy

Liity mukaan rekrytointikonsulttiemme tiimiin ja hae tehtävää heti! 

Hae tästä

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.