Blogi : 3 hyvää syytä ulkoistaa rekrytointi

Uuden työntekijän palkkaaminen on aina suuri päätös. Onnistuminen rekrytoinnissa on sijoitus yrityksen kestävään tulevaisuuteen, kun taas epäonnistumisella voidaan aiheuttaa suuriakin kuluja. Yrityksissä rekrytoinnin piikkiin meneviä piilokustannuksia syntyy usein jo ennen kuin on edes havaittu rekrytointitarvetta. Valitettavasti. Mutta miksi ulkoistaa niinkin tärkeä asia kuin rekrytointi?

1. Säästät aikaa

Asiantunteva ja tehokas rekrytointiprosessi vaatii aina resursseja. Aidon tarpeen kartoittaminen, työpaikkailmoittelu, kyselyihin vastaaminen, haastattelukierrokset, seulonnat, ja selvitykset vievät ammattimaisestikin toteutettuna aikaa ja käsipareja. Ulkoistamalla rekrytoinnin työlään ja asiantuntemusta vaativan osuuden, voit hyvillä mielin keskittää omat resurssinne omaan ydinbisnekseenne.

2. Säästät rahaa

Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi maksaa aina itsensä takaisin, kun taas huonosti hoidettu on aina liian kallis. Onko yrityksellänne varaa ottaa epäonnistuneen rekrytoinnin riski kaikkine kuluineen?

3. Saat takuun rekrytoinnin onnistumiselle

Kun annat rekrytointiprosessin ammattilaisen hoidettavaksi, tulisi sinun saada takuu rekrytoinnin onnistumiselle. Ammattilaisen työkaluin saadaan aikaan tehokas prosessi – alkaen aina perusteellisesta alkukartoituksesta ja päättyen siihen oikean ihmisen löytämiseen.

Ulkoistettu rekrytointipalvelu on silloin oikea valinta, kun haluatte säästää omia resurssejanne ja löytää juuri ne oikeat ihmiset oikeisiin töihin – takuulla.

Lue lisää rekrytointipalveluistamme täältä!

Kirjoittaja:

 

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.