Rekrytointi : Ihana kamala kasvu

Me ihmiset olemme erilaisia. Joku meistä ihmisistä ennakoi haasteita luontaisesti paljon helpommin, toinen taas ajattelee, että jos ongelmia ilmaantuu ne ratkaistaan. Erilaiset asenteet tulevat esille myös rekrytoinnin tarpeista tiedustellessa: Kasvu

Rekrytointi liittyy usein kasvuun johon mahdollisuudet antaa toimiva yhteys yrityksen sisältä sen ulkopuolelle: yritys tuottaa jotakin palvelua/ tuotetta josta käyttäjät/ tilaajat ovat valmiita maksamaan. Ja vaikka asenne kasvuun olisi kuinka myönteinen se voi yllättää ja jopa hirvittää, Ja toki – kasvussa on omat riskitekijänsä joten siinä tarvitaan järkeä, osaamista, hyvää kumppania ja yhteisestä päämäärää.

Olin viime kesänä ystäväni kanssa lomamatkalla Norjassa ja päätimme vuokrata auton ja saimmekin käyttöömme luotettavan menopelin joka kuljetti meitä lopulta serpentiinimutkista ja runsaasta liikenteestä huolimatta 1,5 kilometrin korkeuteen. Laaksosta lähtiessä 40 km matka tuntui etukäteen hyvin haastavalta, mutta kun vieressä oli luotettava ihminen ja päämäärä oli yhteinen etukäteen pelottavakin nousu muodostui todella miellyttäväksi ja ainutlaatuiseksi. Ja siellä ylhäällä oli hyvä olla – vaikka se yllättäen olikin aivan tavallista! Siellä mietin kuinka loppujen lopuksi samat lainalaisuudet toimivat niin monissa muissakin tavoittelemissamme asioissa.

Ja yritystoiminnassa keiden kanssa haluat tietä matkata, millaisia ääniä ympärilläsi kuulla? Miten vastasitkaan herää ajatus millaista tulevaisuutta eri vastauksesi ennustivat. Millaista tulevaisuutta yritykselle?

—-

Mietittekö kasvua tai onko teillä kasvutavoitteita joita olisi hyvä tukea tavallista paremmilla rekrytoinneilla? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kirjoittaja:

 

Tuula Mikkola

rekrytointikonsultti, aluepäällikkö, Pohjois-Suomi

  • 040 546 9123
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.