Blogi : Mistä tunnistat rekrytoinnin tarpeen vai oletko jo myöhässä?

Huutava rekrytoinnin tarve näyttäytyy usein pienissä hetkissä yrityksen arjessa. Kiire lisääntyy ja ajaudutaan sammuttamaan tulipaloja ennakoivan otteen sijaan.

Kun resurssien puutteesta johtuva kiire peittää alleen tärkeät asiat, voi pahimmassa tapauksessa unohtua, että kasvu tarvitsee lisää tekijöitä.

Kokosimme listan arjen pienistä hetkistä, joista voi tunnistaa rekrytoinnin tarpeen. Jos tunnistat näistä parikin, yrityksessäsi on jo akuutti rekrytoinnin tarve.

”Mikään ei ole niin kallista kuin tarvittava mutta tekemättä jätetty rekrytointi.”

Siksi rekrytoinnin tarve on syytä ottaa vakavasti ja aloittaa ennen kuin on myöhäistä. Rekrytointikumppani kannattaa ottaa matkaan mukaan, jolloin yrityksessä jokainen voi keskittyä omaan työhön ja kasvun mahdollistamiseen muilla tavoin. Rekrytointikumppanin tehtävä on varmistaa yrityksen tulevaisuuden kannalta kriittinen avaintekijä: uuden tuloksen tekijän ja kasvun mahdollistajan etsiminen ja rekrytointi.

Pohditko yrityksesi rekrytointitarvetta mutta siihen ei ole oikein aikaa tai edes käsitystä mitä tarvitaan? Takuurekry kirkastaa kuvan rekrytointitarpeesta ja rekrytointi hoidetaan ammattitaidolla juuri teidän tarpeisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kirjoittaja:

 

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.