Blogi : Myyntipäällikön rekrytointi, Eurosec Oy

Solidean rekrytointiprosessi toimii mihin tahansa yritykseen

Rekrytoinnin tarve

Työntekijämme jäi ennenaikaisesti eläkkeelle ja sen vuoksi tuli tarve rekrytoida uusi myyntipäällikkö hänen tilallensa. Yleensä rekrytointitilanteessa tutkimme ensin omat kontaktit. 

Jos sieltä ei löydy vaihtoehtoja niin sitten mietitään, kuka rekrytoinnin tekee?

Rekrytointi on niin iso prosessi, että varsinaisessa liiketoiminnassa työtä tekevät henkilöt eivät välttämättä ehdi sitä hoitamaan. 

Rekrytointikumppanin valinta

Solidean toimitusjohtaja ja rekrytointikonsultti Timo Katajamaa oli yhteydessä meihin juuri sopivalla hetkellä. Hän erottuu konsulttiporukasta ihan totaalisesti. Hän on rakentava, jalat maassa oleva tyyppi. Tykkäsin hänen tyylistään.

Näin Solidean rekrytointiprosessi toimii

Solidean rekrytointiprosessi on erittäin toimiva ja se sopii mihin tahansa rekrytointiin. 

Se on selkeä, tuttu ja turvallinen tapa viedä rekrytointi onnistuneesti loppuun.

Videohaastattelulla hakijoille toimitettiin kysymyksiä ja sain katsottavaksi heidän vastauksensa. Videoilla oli paljon kysymyksiä ja toki niiden katsominen vei aikaa, mutta antoi jo ”osviittaa” tulevasta.  Lopulta loppusuoralla oli kolme hakijaa, joiden kanssa jatkettiin prosessia.

Identity Compass® -soveltuvuustestauksella mennään ytimeen

Identity Compass® -soveltuvuustestauksesta tykkäsin erityisesti.Paperilla ja haastattelutilanteessakin hakija voi olla hyvä mutta hakijan ”hidden agenda”, se millainen ihminen hän todella on, on vaikea selvittää itse tai edes konsulttien avulla.

Identity Compass® -soveltuvuustestauksella ja syvähaastattelulla saadaan selville, miten ihminen todellisuudessa toimii. 

Hintakin oli oikealla tontilla

Solidean rekrytointiprosessin hinta ei ole markkinoiden halvin eikä kallein. Neuvottelimme hinnan rekrytoinnin vaativuuden mukaisesti kohdalleen. Markkinoilta löytyy todella kalliita palveluntarjoajia sekä halpoja kotikutoisia toimistoja. Solidean hinta on mielestäni oikealla tontilla.

-Sampo Brisk, toimitusjohtaja, Eurosec Oy

Digitaalisia ratkaisuja aina suunnittelusta toteutukseen suurella intohimolla ja asiantuntijuudella

Tarjoamme sinulle markkinoiden parhaat ratkaisut asiakashallintaan ja etäjonottamiseen sekä markkinoinnin ja hintatietojen sähköiseen esittämiseen!

Olemme mielellämme hoitamassa myös Teidän rekrytoinnit. Ota yhteyttä!

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.