Kokemuksia : Aluemyyntipäällikön rekrytointi Oy Lining Ab

Rekrytoinnin tarve ja rekrytointikumppanin valinta

Yrityksessämme on tehty parikin rekrytointia joissa Solidean toimitusjohtaja ja rekrytointikonsultti Timo Katajamaa oli tekemässä Identity Compass -soveltuvuustestit ja mukana haastatteluissa. 

Ensimmäisessä näistä kysymys oli sisäisestä siirrosta henkilön uuteen tehtävään ja sitten hänen tilalleen kentälle uusi kaveri.

Näiden tiimoilta vakuutuin, että kun minulla tulevaisuudessa tulee rekrytointitarve minun kannattaa olla yhteydessä Solideaan.

Sitten myöhemmin tuli tarve uuteen rekrytointiin, joten otin Timoon yhteyttä.

Rekrytointikumppanin kanssa puhe tulee olla suoraa ja rehellistä

Istuimme Timon kanssa alas ja kävimme hyvinkin tarkkaan läpi mitä haetaan, mihin tehtävään ja millaista osaamista valittavalla henkilöllä tulee olla. Vaihdoimme ajatuksiamme suuntaan ja toiseen. Keskustelumme oli hyvin suoraa ja avointa puhetta. Koin, että ”puhumme samaa kieltä”. 

Säästyi omia resursseja keskittyä omaan tehtävään

Solideassa tehtiin ilmoitukset ja toteutettiin ilmoituskampanjat. Timo otti vastaan hakemukset ja oli alustavasti yhteydessä hakijoihin. Loppusuoralla oli kuusi hakijaa. Heille tehtiin videohaastattelut, joissa oli useita tehtävään räätälöityjä kysymyksiä. Niistä sai jo aika hyvän käsityksen hakijoista. 

Solidean rekrytoiniprosessiin kuuluu Identity Compass® -soveltuvuustestaus ja kolmelle hakijalle tehtiin testi. Teamsissa käytiin saatu aineisto läpi hakijan kanssa. Etäyhteys on näin pandemian aikaan turvallinen ja ajankäytöllisesti tehokas.  Identity Compass®- soveltuvuustestauksella saa selville, jos hakija ei todellisuudessa olekaan sellainen mitä hän haluaa esittää. 

Loppuhaastatteluun yrityksemme tiloihin Vantaalle kutsuttiin kaksi hakijaa. Me haastattelijat, minä Lining Oy:n liiketoimintapäällikkönä, toimitusjohtaja Pasi Mönkäre sekä Timo, olimme kaikki yksimielisiä lopullisesta valinnasta. 

Olen tyytyväinen rekrytointiin

Solidean rekrytoinnin hinta on linjassa, ei kallein, mutta ei halvinkaan, hinta/laatusuhde on hyvä. Rekrytoinnissa on kysymys myös sillä tavalla merkittävästä investoinnista, että rekrytoinnilla  kauaskantoiset vaikutukset hyvässä ja pahassa. Kysymys on isosta asiasta sekä yritykselle että rekrytoitavalle.

Aikaa ei ole vielä kulunut paljon, mutta fiilis on hyvä, rekrytointi onnistui, saimme mitä haimme. Säästyi todella paljon omaa aikaa ja voimavaroja, kun rekrytoinnin teki Solidea Oy:n toimitusjohtaja, rekrytointikonsultti Timo Katajamaa.

-Tapio Mäki, Liiketoimintapäällikkö, Projektiliiketoiminta, Oy Lining Ab

Lining – Yhdessä vastuullista vesitekniikkaa

Oy Lining Ab on erikoistunut puhdas- ja jätevesilinjojen sekä laitosten teknisiin ratkaisuihin. Yli 60-vuotisen toimintamme perustana ovat vastuullisuus, innovatiivisuus ja tuloksellisuus. Olemme alamme markkinajohtaja yli 50 %:n markkinaosuudella. Oy Lining Ab on osa Indutrade-konsernia, jolla on toimintaa 31 eri maassa, neljällä eri mantereella.

Olemme mielellämme hoitamassa myös Teidän rekrytoinnit. Ota yhteyttä!

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.