Blogi : Kehityspäällikön rekrytointi, Telemast Nordic Oy

Solidean rekrytointiprosessin tarkoituksena oli, että rekrytointi onnistuu.

Meillä Telemast Nordicilla kehityspäällikön rekrytoinnin tarve tuli siitä, että aloitimme ydinliiketoiminnan ohella uuden sisäisen startupin. Meillä ei ollut omia resursseja markkinoiden analysointiin ja asiakkuuksien hankintaan kaikkien talon sisällä olevien henkilöresurssien ollessa kiinni nykyisessä liiketoiminnassa. Lisäksi halusimme fressimpää näkökulmaa ulkopuolelta. Yritykseen tarvittiin siis uusi henkilö.

Ulkopuolisten palveluiden käyttäminen takaa pienen yrityksen menestymisen

Palveluiden ja tietyn osaamisen ostaminen joustavasti ulkopuolelta on perusedellytys tehokkaaseen toimintaan, mikä takaa pienen yrityksen menestymisen. Omalla tiimillä ei ole resursseja kaikkeen.  

Yhteistyö Solidean kanssa lähti siitä, että he ottivat sopivalla hetkellä yhteyttä meihin. Solidean toimitusjohtaja ja rekrytointikonsultti Timo Katajamaa esitteli Solidean rekrytointiprosessin. Se sisälsi monia hyviä osa-alueita, joiden tarkoituksena oli onnistunut rekrytointi: mm. ilmoituksen sisältöön paneutuminen, hakijan osaamisen ja sopivuuden kuvaaminen, hakijoiden videoiminen ja testaaminen sekä yhdessä käydyt haastatteluprossessit.

Hyviä hakemuksia hyvällä ilmoituksella ja sopivilla hakukanavilla

Isot brändiyritykset houkuttelevat hakijoita, mutta meidänlaisen vähän erikoisen niche-markkinalla toimivan pienen yrityksen on vaikeampaa saada hyviä hakijoita kiinnostumaan. Hyvällä ilmoituksella ja sopivilla hakukanavilla saatiin kuitenkin hyviä hakemuksia. Parin konkarin kanssa tehdään nyt antoisaa yhteistyötä. Timo Katajamaan vinkistä saatiin kaupanpäällisenä myös yhteys meille sopivaan markkinointitoimistoon.

Tiivistä, avointa ja selkeää yhteistyötä

Koko rekrytointiprosessin ajan yhteistyö Solidean Timo Katajamaan kanssa oli hyvin tiivistä, avointa ja selkeää. Timo piti minut hyvin ajan tasalla hakijoista sekä miten heidän kanssaan kannattaisi jatkaa. Videohaastatteluista saimme hyvän käsityksen hakijoista ja keskustelut yhteisissä haastatteluissamme helpottivat sopivien osaamisprofiilien löytämistä.

Pidin myös Solidean käytössä olevasta Identity Compass® -soveltuvuustestaustyökalusta, jonka avulla hakijaan paneuduttiin syvemmin. On tärkeää selvittää, miten henkilö tulee tehtävässä toimimaan. 

”Pidin Solidean tavasta toimia. 

Kokonaisuudessaan hyvä rekrytointiprosessi – hintakin oli kohdallaan.”

-Rose-Marie Skogster, Telemast Nordic Oy

Telemast Nordic Oy

Telemast on yksityinen yritys, jolla on pitkä ja laaja kokemus menestyksekkäästä yhteistyöstä radiotoimijoiden kanssa. Olemme huippuosaajia lähetysprosessien kokonaisvaltaisessa toteuttamisessa sekä yhteistyöverkostojen hallinnoimisessa.

Telemastin uusi aika näkyy radiotoimijoille laajennettuina palveluina. Koemme digitaalisen ekosysteemin sekä yhteistyön tuovan lisäarvoa radiokentälle. Luokaamme yhdessä uusia toimintamalleja matkalla tulevaisuuteen.

Kokemustamme ja osaamistamme eri teknologioista ja palveluprosesseista voi hyödyntää myös muilla langattoman viestinnän aloilla ja erityyppisissä liiketoimintaympäristöissä.

Olemme mielellämme hoitamassa myös Teidän rekrytoinnit. Ota yhteyttä!

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.