Rekrytointi : Miten valitset rekrytointikumppanin?

Työntekijät palkataan osaamiseen perustuen ja erotetaan tuloksettoman käyttäytymisen vuoksi

Valitse rekrytointikumppani, joka ymmärtää ihmisen käyttäytymistä ja pystyy ennustamaan miten hän tulisi työssä toimimaan. Soveltuvuustestejä on monenlaisia. Useimmat ovat ns. lokerotestejä jotka eivät vielä annan kovin paljon ennustettavuutta käyttäytymiseen eikä kukaan mahdu mihinkään lokeroon täydellisesti. Tai sitten ne ovat luonnetestejä, ne eivät myöskään kerro käyttäytymisestä. Vrt. millainen – miten.

Soveltuvuustesti ennen haastatteluita

Jos soveltuvuustesti tehdään vasta haastatteluiden jälkeen niin sanotusti varmistamaan valintaa, ollaan myöhässä. Silloin rekryihastus on päässyt jo tapahtumaan ja hakijat on jo laitettu järjestykseen. Soveltuvuustestin tekeminen rekrytoinnin alkukartoitukseen perustuen ennen haastatteluita kertoo ketkä hakijoista oikeasti täyttävät asetetut kriteerit. Silloin päätöksenteko perustuu faktoihin eikä intuitioon.

“Osaaminen ja cv ovat tärkeitä mutta niiden tarkistamiseen ei tarvita erityisosaamista.”

Valitse kumppani joka sitoutuu onnistumiseen

Kun rekrytointikonsultti on yrittäjävastuulla ja hän tekee työnsä takuulla on hänen motivaationsa ja sitoutumisensa rekrytoinnin onnistumiseen todella kova.

Ammattimainen työ

“Mitä nopeammin päätät sitä paremmin asiat ovat.”

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.