Blogi : Onko sinulla piilevää myyjän talenttia?

Etsitkö uusia haasteita työurallasi? Huomaatko kirjoittavasi työhakemuksiin, että:

Oletko lisäksi huomannut, että käytännön työssä tekemällä oppiminen on sinulle luontaista. Olet ehkä saanut läheisiltäsi kuulla positiivisesta ajattelumallistasi. Joku on joskus saattanut sanoa sinulle: ” Sinä se näet aina asioissa jonkun hyvänkin puolen. ” Saatat myös usein huomata valmistelevasi ennakkoon erilaisia varasuunnitelmia ihan vain siksi, että jos kaikki asiat eivät satukaan toteutumaan suunnitellusti.

Oletko koskaan ajatellut itseäsi myyntityöhön? Ai et vai. Ehkä kannattaisi, sillä jos todella olet edellä kuvatun kaltainen, sinulle on kysyntää! Yksikään yritys ei pitkälle pötki ilman myyntiä. Myyjät ovat suuressa roolissa yrityksen menestymisen kannalta, ja silti myyjän työ tuntuu edelleen olevan ihmisten puheiden perusteella varsin aliarvostettua.

Mielikuvamme myyjän työstä ovat usein aivan vääriä. Työ on itsenäistä, vaihtelevaa, ihmisten parissa tapahtuvaa, palkitsevaa, toki myös haastavaa, mutta ennen kaikkea antoisaa. Ikinä et tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu – saat elää hetkessä. Ja palkkakin on kohdillaan. Miltä kuulostaa?

Nyt vain rohkeasti hakemaan myös niitä myyjän tehtäviä! Asenne ratkaisee paljon. Saatat yllättyä positiivisesti.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.