Kokemuksia : Myyntipäällikön rekrytointi, Lepo Product Oy

Rekrytoiva yrityshän se rekrytoinnin linjat päättää. Kun syntyy luottamus toimeksiantajan ja rekrytointifirman kanssa, niin homma toimii.” 

Meiltä jäi erittäin tärkeä ja osaava työntekijä eläkkeelle. Hänen tilalleen piti rekrytoida uusi henkilö. Olemme tehneet rekrytointeja itsekin, mutta nyt oli niin tärkeä rekrytointi, että päätimme käyttää apuna osaavaa ammattilaista.

Pitää syntyä luottamussuhde rekrytointia tekevän konsultin kanssa niin sitten homma toimii.”

Otin tarjouksia useammalta rekrytointifirmalta. Rekrytoinnin hinta tuntuu aina kalliilta. Solidean hinta oli kilpailukykyinen muiden tarjousten kanssa. Solidea Oy:n rekrytointikonsultti Timo Katajamaan kanssa kommunikointi tuntui sujuvalta. Yhteydenpito ja yhteistyö olikin helppoa.

Meille oli tietysti selvää mitä olimme hakemassa mutta asian selvittäminen rekrytoijalle on tärkeä osa prosessia. Timo laati keskustelumme pohjalta rekrytointi-ilmoituksen, jonka sain hyväksyttäväkseni. Timo hoiti yhteydenpidon hakijoihin. Minä sain katsottavakseni hakijoiden videoita. Videoiden käyttö rekrytoinnissa oli minulle uusi asia. Se kyllä säästi kaikkien resursseja ja helpotti paljon. Ei tarvinnut matkustaa erikseen haastatteluihin. Videoista ilmeni hakijoista paljon.

Identity Compass soveltuvuustestejä tehtiin useammalle loppusuoralla olevalle hakijalle. Ensiksi tuntui, että onko tuossa jutussa mitään järkeä, mutta kyllä siinä oli! Siinä kyllä selvisi hakijoiden ominaisuuksia hyvinkin monipuolisesti. Loppuhaastatteluissa oli lopulta kaksi kandidaattia. Lopulta päädyttiin rekrytoimaan heistä toinen ja päätös on tuntunut oikealta.

”Hyvinhän se kaikki meni.”

– Kimmo Köntti, toimitusjohtaja, Lepo Product Oy

Lepo Product Oy

Lahtelainen Lepo Product Oy kalustaa julkitiloja lähes 70 vuoden kokemuksella laadukkaasti ja joustavasti. Laadun takaa toimiva yhteistyö suunnittelijoiden kanssa sekä laaja alihankitaverkosto, jonka avulla toteutetaan onnistuneesti myös kiireellisiä julkitilaprojekteja. Luotettava myynti ja vakiintunut jälleenmyyntiverkosto vastaa vankalla ammattitaidolla jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme ammattitaitoista suunnitteluapua asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lisäksi uudelleenverhoilemme tuotteitamme.

Lepon päätoimialueita ovat julkisten tilojen istuinkalusteet ja laivasisustaminen, joka perustuu suurelta osin mittatilaustyöhön. Lepon kalustemalliston päälinjoista on vastannut jo vuodesta 1991 pääsuunnittelijana sisustusarkkitehti Kaarle Holmberg. Pääsuunnittelijan lisäksi kalusteita ovat suunnitelleet Lepolle esimerkiksi professori Yrjö Kukkapuro, Esko Pajamies, Antti Kotilainen ja uudet nuoret suunnittelijat.

Lepo syntyi vastauksena sodan jälkeisen jälleenrakentamisen ja vaurastumisen ajan kotien kalustamisen tarpeisiin. Perustamisvuosi oli 1953 ja yhtiön nimi oli tuolloin Lahden Lepokalusto Oy. Toiminnan alussa tehtaalla valmistettiin joustinpatjoja, vuodesohvia ja lepotuoleja. Yhtiön vaiheikkaan historian aikana on nimi vaihtunut useasti, mutta olipa se Lahden Lepokalusto, Lepokalusto, Lepofinn tai Lepo Product, niin yhtä kaikki yritystä on aina kutsuttu nimellä Lepo. Jo vuodesta 1958 Lepo on tehnyt yhteistyötä tunnettujen sisustusarkkitehtien kanssa. 1960-luvun alusta lähtien on Lepon tuotanto suuntautunut yhä enemmän julkisten tilojen kalustamiseen. Esimerkkinä Yrjö Kukkapuron ensimmäinen tuolisarja Moderno, joka on tuotannossa yhä tänä päivänä.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.