Kokemuksia : Projektipäällikön rekrytointi, Siirtopojat Oy

Rekrytointitarve syntyi koska lähteneen tilalle tarvittiin uusi tekijä

Olimme aikaisemmin testanneet rekrytoinnin ulkoistamista ja se epäonnistui. Omien töiden ohella ei itse tehdä rekrytointia joten päätimme kuitenkin teettää rekrytoinnin ammattilaisella.  Olimme saaneet markkinointiviestejä Solidealta ja päätimme kokeilla miten he onnistuvat. 

Solidean rekrytointiporsessi toimi yllättävän hyvin. Yhteydenpito Solidean rekrytontikonsultti Timo Katajamaan kanssa sujui hyvin. Jossakin kohtaa, kun itsellä on paljon kiireitä, niin rekrytointi tuntui paikka paikoin kuormittavalta. Rekrytointi saatiin kuitenkin hyvin maaliin. 

Olen tyytyväinen rekrytointiin.

– Antti Blomberg, toimitusjohtaja

Siirtopojat Oy – Reilua työtä.

Siirtopojat on purkutyöhön ja rakentamisen logistiikkaan erikoistunut palveluliike. Yhtiömme tarjoaa palveluita purkutöissä, logistiikassa ja kaluston vuokrauksessa. Meille on tärkeää tehdä työtä asiakaslähtöisesti ja joustavassa yhteistyössä tilaajan kanssa.

Purkutyöt

Olemme erikoistuneet saneerauspurkutöihin pääkaupunkiseudulla. Hoidamme lajittelevan saneerauspurkutyön monipuolisella kalustollamme.

Työmaalogistiikka

Siirtopojat tarjoaa rakennuslogistiikkaa sisältäen suojaukset, siirtopalvelut, työmaapalvelut, rakennussiivoukset ja TR-mittaukset. Valmistelemme työpisteet kuntoon ja siirrämme rakennustavarat kohteen läheisyyteen.

Kaluston vuokraus

Monipuolinen kalustomme on vuokrattavissa käyttöönne sopimuksen mukaan kuljettajan kanssa tai ilman. Vuokraamme kalustoa korjausrakentamisen tarpeisiin, alipainekoneista pienkaivinkoneisiin.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.