Blogi : Työnhakijakokemus – Nopea prosessi

”Työpaikkailmoituksessa tehtävä oli kuvattu hyvin. Videohaastattelu oli erittäin hyvä. Koko prosessi sujui aika nopeasti.”

Löysin Duunitorista minua kiinnostavan työpaikan. Ensimmäiseksi tutustuin tarkemmin työpaikan työnkuvaan ja siihen millaista henkilöä siihen haettiin. Vaikutti, että voisin olla tehtävään sopiva henkilö, joten päätin tehdä hakemuksen. Työpaikkailmoituksesta löytyi helposti linkki hakulomakkeeseen ja lomakkeen täyttäminen ja liitteiden liittäminen sujui hyvin.

Aika nopeasti Solidean rekrytointukonsultti Timo Katajamaa oli yhteydessä ja kiitti hakemuksestani. Prosessia jatkettiin videohaastattelulla. Sain sähköpostiini linkin, jossa oli videolla esitettyjä kysymyksiä, joihin vastasin omalla videollani. Videolla sain esittää myös omia kysymyksiä, joihin myös minulle vastattiin.

Videohaastattelu oli erittäin hyvä. Se säästi kaikilta osapuolista aikaa, kun ei tarvinnut sopia aikoja ja matkustaa minnekään. Omia vastauksia saattoi myös katsoa ja halutessaan myös nauhoittaa uudelleen useammankin kerran. Varmaan rekrytoijakin sai aika hyvän kuvan minusta jo niiden videoiden väityksellä. Tein myös Identity Compass soveltuvuustestin, joka käytiin läpi Timo Katajamaan kanssa.

Loppuhaastattelu ja työsopimusneuvottelu meni oikein hyvin. Koko prosessi sujui aika nopeasti. Olisiko kestänyt alusta loppuun vain pari viikkoa.

Täytyy sanoa, että työpaikkailmoituksessa tehtävä oli kuvattu hyvin. Työtehtäväni ovat juuri ne mitä siinä kerrottiin.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.