Kokemuksia : Useita rekrytointeja, Sievitalo Oy

Kymmeniä rekrytointeja yhteistyössä Solidean kanssa. 

Kokemukseni Solidea Oy:stä on sitä ajalta kuin itse toimin Sievitalo Oy:n toimitusjohtajana. Olen nyt hallituksen puheenjohtaja. Olemme tehneet Solidea Oy:n rekrytointikonsultti Tuula Mikkolan kanssa kymmeniä rekrytointeja.

Yhteistyö Solidea Oy:n kanssa alkoi rekrytointikonsultti Tuula Mikkolan sitkeästä ja ystävällisestä yhteydenpidosta. Hän ei ollut koskaan hyökkäävä vaan aina yhtä ystävällinen. 

Ihan tämän ystävällisen sitkeyden perusteella lopulta päätimme kokeilla Solidean palveluja. Yhteistyö Tuula Mikkolan kanssa on sujunut erittäin hyvin. 

Rekrytointiprosessin johto on Solidean vahvuus

Solidean rekrytointiprosessi on hyvin selkeä. Prosessi ja projektin johto Tuulan kanssa sujuu hyvin. Aikataulut on sovittu heti alussa. Konsulttina Tuula Mikkola on hyvin järjestelmällinen.

Haku on onnistunut hyvin

Avointen työpaikkojen markkinointi ja ilmoituskanavien valinta on Solidealla hyvä ja kattava. Sovimme yhteistyössä mitä kanavia käytetään.

Identity Compass-soveltuvuustesti on vakuuttava

Identity Compass-soveltuvuustesti on tehnyt minuun vaikutuksen. Se on erilainen tapa tutkia hakijoita. Se antaa erittäin tärkeää lisätietoa valintaan.

Kokonaisuus ehdottomasti kiitettävä

Rakennusalalla rekrytoinnit, varsinkin työnjohtopuolella, ovat kaikille haastavia. Sen käsittäminen puolin ja toisin pitäisi olla selvää kaikille. Näissä haastavissa rekrytoinneissa on käytetty Solidean takuurekryä. Kokonaisuudessa kuitenkin hyvin vähän. Olemme olleet tyytyväisiä. 

Solidean rekrytointiprosessiin kuuluva seurantaprosessi tehdään ennen työsuhteen koeajan päättymistä.  Se on erittäin hyvä ja toimiva systeemi. Se on avoin ja rehellinen palaute kaikkien osapuolten kesken. 

Kilpailukykyinen hinta

Solidean rekrytoinnin hinta ei ole markkinoiden halvin, mutta kilpailukykyinen kyllä. 

Rekrytointikonsultti Tuula Mikolan ammattitaito, kokemus ja ystävällinen aktiivisuus on ollut merkittävä asia siihen minkä vuoksi olen tehnyt yhteistyötä Solidea Oy:n rekrytointikonsultti Tuula Mikkolan kanssa.

– Jaakko Tokola, Sievitalo Oy, hallituksen puheenjohtaja

Unelmiesi omakotitalo

Valitse laajasta mallistostamme muuttovalmiiksi rakennettu talo, tai toteuta kanssamme täysin uniikki talokokonaisuus omien toiveidesi mukaan. Ammattilaiset rakentavat talon muuttovalmiiksi perustuksista alkaen ja sisustavat tulevan kotinne valintojenne mukaan. Haaveidesi koti monipuolisesta mallistostamme tai toiveidesi mukaan sinulle suunniteltuna. Me huolehdimme rakentamisesta ja sisustamme kotisi valintojesi mukaan. Uusi kotinne valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaan.

Sievitalo kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, jossa toteutamme suomalaisille koteja ja hyvinvointitiloja erilaisiin tarpeisiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Meiltä saat muuttovalmiit talopaketit, räätälöidyt ratkaisut, täyden palvelun asunnot sekä hoiva- ja hyvinvointitilat. www.sievitalo.fi

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.