Kokemuksia : Useita rekrytointeja, Kiantama Oy

Suosituksesta kokeilimme Solidean rekrytointipalvelua

Olin messuilla ja keskustelin rekrytoinnista Hätälä Oy:n toimitusjohtaja Riku Iso-Hätälän kanssa. Riku kertoi, että hän on käyttänyt Solidean palveluja ja hän on ollut tyytyväinen. Sen johdosta otin yhteyttä Solidean Timo Katajamaahan ja hän teki meille ensimmäisen rekrytoinnin vuonna 2016. 

Koska Timo toimii enemmän eteläisessä Suomessa ja Solidean rekrytointikonsultti ja aluepäällikkö Tuula Mikkola toimii pohjoisessa niin vaihdettiin meille rekrytointikonsulttia ja Tuula on tehnyt meidän rekrytoinnit siitä lähtien.

En enää itse tee rekrytointeja,  luotan ammattilaiseen

Olemme nyt tehneet Tuulan kanssa useita rekrytointeja mm. myyntipäälliköitä, logistiikkakoordinaattorin, tuotekehittäjän ja tuotepäällikön ja olen kyllä tyytyväinen. Kaikki rekrytoinnit ovat olleet hyvin onnistuneita.

Sanoin jo ensimmäisen rekrytoinnin jälkeen, että en enää ikinä ala tekemään rekrytointeja itse vaan luotan kyllä ammattilaiseen. 

Hinta on kilpailukykyinen

Solidean rekrytointipalvelun hinta on kilpailukykyinen. Kun taas tarvitaan rekrytointia niin olen varmasti yhteydessä Tuulaan.

Kiantama Oy on vuonna 1973 perustettu, luonnonmarjojen jalostukseen erikoistunut perheyritys. Yrityksen päätuotteita ovat marjamehutiivisteet, pakastemarjat ja erilaiset kuivatut marjatuotteet. Yritys valmistaa ja kehittää korkealaatuisia marjatuotteita ja raaka-aineita elintarvike-, luontaistuote- ja kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Yritys myy tuotteitaan kuluttajille BIOKIA-tuotemerkillä. Kiantama ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon ISO 26000 periaatteet yhteiskuntavastuusta ja toimintaa ohjaa sertifioitu elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä FSSC 22000. Kiantama Oy on ollut rekisteröitynyt luomutuotteiden valmistaja vuodesta 1999. Liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli 14,1 M €, josta noin puolet tuli viennistä. Yrityksen päätoimipaikka on Suomussalmi. Yritys työllistää noin 40 henkilöä. Lisätietoja www.kiantama.fi ja www.biokia.fi.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.