Blogi : Vastaavan työnjohtajan rekrytointi, Rakennus-Hanka Oy

Lisävoimaa tarvittiin töiden lisääntyessä

Hommien lisääntyessä meille tuli tarve rekrytoida Vastaava työnkohtaja lisävoimaksi.

Olemme aikaisemmin tehneet rekrytoinnit itse, mutta tällä kertaa halusimme tehdä rekrytoinnin asiantuntijan avulla. Solidean rekrytointikonsultti Tuula Mikkola oli aikaisemmin ollut minuun yhteydessä ja kertonut Solidean tavasta tehdä rekrytoinnit, joten valitsimme Tuulan tekemään tämän rekrytoinnin.

Rekrytointi onnistui ja valinta oli helppo

Rekrytointi meni hyvin. Tuula laati meille rekrytointi-ilmoituksen ja valitsi ilmoituskanavat. Olimme koko ajan hyvin ajan tasalla rekrytoinnin etenemisestä, koska Tuula piti meihin aktiivisesti yhteyttä. 

Kävimme Tuulan kanssa hyvinkin tarkkaan läpi ne asiat mitä hakijan tulee täyttää menestyäkseen tehtävässä. Tuulalla oli semmoinen oma systeemi (Identity Compass®-soveltuvuustesti), jonka mukaan hän kävi hakijoiden kanssa läpi nämä asiat.

Loppusuoralla oli useita hakijoita. Parhaiten soveltuvien tiedot sain katsottavakseni. Loppuhaastatteluihin valittiin neljä hakijaa. Loppujen lopuksi valinta oli helppo.

Kun rekrytoitu henkilö oli ollut meillä muutaman kuukauden Tuula, kävi vielä tarkistamassa tilanteen. Tarkistettiin, että rekrytointi on mennyt kuten oli tarkoitus.

– Ilpo Vakkuri, Rakennus-Hanka Oy

Yksilöllisiä koteja suurella sydämellä

Toimimme Oulun alueella ja tuomme omalla osaamisellamme suomalaiseen rakentamiseen laatua! Rakennamme osaltamme uudet asunnot Oulun kaupungissa huolellisesti ja harkitusti.
Rakennusprojekteissamme ovat mukana kokenut arkkitehtitoimisto, pitkän linjan rakennusalan työnjohto ja ammattitaitoiset työntekijät. Valitsemme rakennusmateriaalit huolellisesti ja pidämme kiinni rakennusmääräyksistä.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meillä parhain mittari töiden onnistumiselle. Asiakkaat eivät ole pelkästään asiakkaita vaan ihmisiä, joille haluamme valmistaa laadukkaan sekä toimivan kodin. Kodin, jossa unelmat muuttuvat todeksi ja asumisen mukavuus on pääasia.

Rakennus-Hangan uudiskohteet Oulussa ovat koteja, jotka suunnitellaan asuntokohtaisesti. Kohteemme ovat RS-kohteita, ja rakennamme ne kappaletavarasta paikan päällä.

Olemme käyttäneet samoja aliurakoitsijoita alusta saakka muun muassa LVI-, sähkö- ja maalaustöihin. Näin ollen työmme on hyvin järjestäytynyttä ja selkeää.

Olemme keskittyneet omaperustaiseen asuntotuotantoon. Laadukkaat uudet asunnot pystytään rakentamaan kohtuullisin kustannuksin, mikä heijastuu suoraan asuntojen myyntihintaan. Pitkällä kokemuksella sekä perinteisen rakentamisen ammattitaidolla voimme tarjota asiakkaillemme kaiken kattavan kodinrakentamisprosessin.

Valmistuviin kohteisiimme on helppo tutustua kotisivujemme kautta, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita myös paikan päälle. www.rakennus-hanka.fi

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.