Blogi : Identity Compass -soveltuvuustestaus, Anpe Oy

Mietin pitkään yhden työntekijän soveltuvuutta hänen työnkuvaansa. 

Timo Katajamaa Soldea Oy:stä oli yhteydessä ja suositteli Identity Compass® -soveltuvuustestiä tilanteen selvittämiseksi. Toivoin, että saisin faktatietoa päätöksen tekemiseen.

Minulle prosessi oli todella helppo. Kerroin Timolle mitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisessä tarvittaisiin. Timo teetti Identity Compass®-soveltuvuustestin työntekijälle ja minä sain siitä raportin. 

Osui ja upposi

Testin tulos oli juuri niin hyvä tai huono kuin mitä pelkäsinkin. Ehdottoman hyvä se oli päätöksen teon kannalta. Minua hämmästytti se, kun en ollut kertonut Timolle omista ajatuksistani yhtään mitään, ja Timo kertoi testin tuloksesta, se oli juuri sitä mitä olin ajatellutkin kun olin seurannut kaverin toimintaa. Se osui ja upposi just oikein!

Ehdottomasti hintansa arvoinen

Tällaisesta testistä kannattaa ehdottomasti maksaa. Minäkin olin varmaan puoli vuotta venyttänyt päätöstä. Kun testi oli tehty, päätös oli selvää. 

Faktatietoa 

Testaus ja palautekeskustelu oli todella suoraselkäinen juttu. Siinä ei yhtään kaunisteltu mitään. Jotenkin tuntuu tänä päivänä, että monen on vaikeaa puhua asioista suoraan.

Timo kertoin miten hän testiä tulkitsee ja miten hän yrittäjänä minun tilanteeni näkee.

Sain hirveän hyvän tuen ja selkänojan sekä faktatietoa omalle päätökselle.

Testattava työntekijäni kertoi, että testi oli mennyt todella hyvin ja tulos kertoi hyvin, millainen hän on. Hän ei kyseenalaistanut päätöstäni ollenkaan. Jos olisin itse yrittänyt kertoa nuo samat asiat se olisi ollut helposti tulkittavissa mielipideasiaksi ja tilanne olisi voinut olla todella vaikea.

-Hannu Pesola, toimitusjohtaja, Anpe Oy

Anpe Oy

Rakentamisen laatu syntyy pitkästä kokemuksesta ja parhaista menetelmistä. Anpe Oy on rakennusalan yritys, jonka palveluihin kuuluu puhallusvillaurakointi, suurtehoimurointi, suurtehopuhallus ja Lecasoraurakointi. Anpe Oy on yhteistyökykyinen, joustava ja kestävään kehitykseen panostava alan ammattilainen. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani vaativimpiinkin kohteisiin. Työllistämme viisikymmentä alan ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 7 milj. euroa. Lue lisää!

Autamme mielellämme myös Teitä henkilöstön soveltuvuuteen ja työnkuviin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä!

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.