Blogi : Identity Compass®-soveltuvuustestit ja rekrytoinnit, Auramo Oy

Olemme tehneet jo monta vuotta yhteistyötä Solidea Oy:n kanssa. 

Olemme tehneet jo monta vuotta yhteistyötä Solidea Oy:n toimitusjohtajan ja rekrytointikonsultti Timo Katajamaan kanssa. Meillä oli suurin piirtein viiden vuoden prosessi, jonka aikana kartoitimme uuden organisaation mallia ja henkilöstöä tulevaisuutta varten. 

Halusimme selvittää mitä osaamista talon sisältä löytyy, mihin tehtäviin nykyinen henkilöstömme soveltuu parhaiten, ja mihin tarvitsemme lisärekrytointeja.

Tänä aikana olemme myös rekrytoineet puolen tusinaa uutta ihmistä organisaatioomme sekä useita henkilöitä eläkkeelle siirtyneiden tilalle.

Henkilöstö suhtautui oikein hyvin Identity Compass®-soveltuvuustestiin. Osa on ollut todella kiinnostunut ja halunnut kuulla mitä testi heistä kertoo. Myös kaikille uusille rekrytoiduille avainhenkilöille tehtiin testi.

Tuotantopäällikön rekrytointi

Ensimmäinen oli uuden tuotantopäällikön rekrytointi. Timo oli jo tuttu ja hänellä oli kokemusta avainhenkilöiden rekrytoinneista. Rekrytointi olikin hyvin asiallinen ja siitä saatiin hyvä tulos. 

Ensimmäiseksi Timon kanssa mietittiin tarkkaan kriteerit, millaista henkilöä haetaan. Jos ei oikein tiedä mitä haetaan niin ei kyllä saa hyvää tulosta. Hakemuksia saatiin paljon. Loppusuorallakin oli aika monta hakijaa ja suurin osa heistä kävi meillä haastatteluissa. Timo oli mukana haastatteluissa ja niissä käytiin läpi myös Identity Compass -soveltuvuustestin antamat tiedot.

Pelkästään perinteisillä haastatteluilla henkilön todelliset ominaisuudet eivät välttämättä tule riittävän tarkasti esiin. Tähän tarpeeseen Identity Compass®-soveltuvuustestit ja yhteistyö Timo Katajamaan kanssa on ollut arvokasta.

Onnistunut rekrytointi

Tuotantopäällikön rekrytoinnissa onnistuttiin hyvin. Tämän jälkeen olemme tehneet yhteistyötä Timon kanssa useissa rekrytoinneissa. 

”Kaikkein arvokkain yhteistyö Solidea Oy:n kanssa on ollut se, että Identity Compass®-soveltuvuustestien avulla on voitu paremmin tarkistaa, ettei tehdä virherekrytointeja.”

Jarmo Uimi, Auramo Oy

Auramo Oy on osa maailmanlaajuisesti toimivaa Bolzoni –konsernia. Ryhmän tehtaat Italiassa, Suomessa, Saksassa, USA:ssa ja Kiinassa valmistavat Bolzoni Auramo ja Meyer –trukkilisälaitteita, trukkihaarukoita ja muita trukkikäsittelyssä tarvittavia tarvikkeita. Toimimme Suomessa lähes 70 vuoden kokemuksella, ja oma tuotantomme Järvenpäässä valmistaa trukkilisälaitteita erityisesti metsäteollisuuden käyttökohteisiin. 

Olemme mielellämme hoitamassa myös Teidän rekrytoinnit. Ota yhteyttä!

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.