Blogi : Tekninen myyntipäällikkö, teolllisuus

Teknisen myyntipäällikön rekrytointi ja Identity Compass -soveltuvuustesti

Olemme kyllä tyytyväisiä Solidean toimittamaan rekrytointiin.

Yrityksessämme oli suunnitteilla lisäresurssin rekrytointi. Samaan aikaan sattui tilanne, että yksi henkilö lähti pois ja tietysti se vahvisti rekrytoinnin tarvetta.

Puskaradion kautta meille tuli muutama ihan kiinnostava hakija. Samoihin aikoihin Timo Katajamaa  Solideasta oli yhteydessä ja esitteli heillä käytössä olevan soveltuvuustestin, Identity Compassin. 

Työkalu vaikutti erittäin kiinnostavalta ja päätin kokeilla testausta.

Timo lähetti hakijalle Identity Compass kysymykset sähköisesti. Vastattuaan hakija palautti aineiston Timolle. Olin kuunelemassa, kun Timo kävi aineiston läpi haastateltavan kanssa. Keskustelussa tarkistettiin ja tarkennettiin vastauksia. Timo osaa kyllä homman hyvin. Oli helposti todennettavissa se millaiseen tehtävään ja organisaatioon testattava olisi sopiva. 

 Mielestäni, Identity Compass on hyvä työkalu ja uskon kyllä siihen.

Kokemus testeistä vahvisti uskoa siihen, että Timo voi auttaa meitä myös rekrytoinnissa. Halusimme rekrytoida teknisen myyntipäällikön. 

Alkukartoitus tehtiin perusteellisen kaavan mukaan. Kun itse teemme rekrytointeja niin tiedämme kyllä mihin tehtävään olemme henkilöä hakemassa, mutta koska emme ole rekrytoinnin ammattilaisia niin alkukartoitusta ei tietysti tehdä ammattilaisen tarkalla prosessilla. 

Rekrytointi-ilmoitus laadittiin yhteistyössä Timon kanssa. Timo vastasi hakijoiden yhteydenottoihin ja otti vastaan hakemukset. 

Hakijat, jotka täyttivät hakuehdot, vastasivat videoilla heille tehtyihin kysymyksiin. Sain katsottavakseni heidän videoitaan. Tässä vaiheessa mielenkiintoisimmat saivat tehdä Identity Compss soveltuvuustestin. Prosessi oli minulle jo tuttu ja seurasin mielenkiinnolla kun Timo kävi aineistoa läpi heidän kanssaan. 

Me olemme aika monitahoinen talo ja kaikki loppusuoralla olleet hakijat olivat sopivia ja hyviä vähän eri tehtäviin. Yksi kuitenkin valittiin ja nyt kun hän on ollut jonkin aikaa töissä niin on kyllä edelleen positiivinen mieli valinnasta.

Rekrytoinnin aikataulu sujui ihan odotetun mukaisesti. Hinta oli kyllä arvokkaampi kuin aikaisemmin käyttämämme rekrytointipalvelu.

Täytyy kyllä ottaa huomioon, että mukana oli suorahakua ja tietysti Identity Compass soveltuvuustestauksella on myös arvo.

Olemme kyllä tyytyväisiä Solidean toimittamaan rekrytointiin.

– Toimitusjohtaja, anonyymi

Olemme mielellämme hoitamassa myös Teidänkin rekrytoinnit. Pyydä tarjous.

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Ota meidät seurantaan myös somessa! Saat vinkkejä työnhakuun, tietoa avoimista työpaikoista sekä tuoreimmat kuulumisemme.