Kokemuksia

Olemme tehneet satoja rekrytointeja vuosien varrella. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme matkan varrella. Lue alta referenssejämme ja asiakaskokemuksia.

Solidean rekrytointiprosessi on erittäin toimiva ja se sopii mihin tahansa rekrytointiin. Se on selkeä, tuttu ja turvallinen tapa viedä rekrytointi onnistuneesti loppuun.

Sampo Brisk toimitusjohtaja, Eurosec Oy

Olemme erittäin tyytyväisiä Solidean palveluihin. Yhteistyö Solidean asiantuntijan kanssa on toiminut sujuvasti. Olemme saaneet paljon käyttökelpoista tietoa ja konsultointia yrityksen henkilöstöasioiden kehittämiseen ja järjestelyihin.

Riku Isohätälä toimitusjohtaja, Hätälä Oy

Olemme erittäin tyytyväisiä Solidean rekrytointipalveluihin. Rekrytointikonsultin ammattitaito auttoi valinnassa. Lisäksi heidän toiminta oli joustavaa ja aikataulut pitivät hyvin.

Peter Hammarberg toimitusjohtaja, NMC Cellfoam Oy

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja rekrytointikonsultin ammattitaitoon. Voimme hyvin suositella Solidean palveluita.

Jukka Nyman toimitusjohtaja, Recair Oy

Rekrytoinnissa on kysymys myös sillä tavalla merkittävästä investoinnista, että rekrytoinnilla kauaskantoiset vaikutukset hyvässä ja pahassa. Kysymys on isosta asiasta sekä yritykselle että rekrytoitavalle. Aikaa ei ole vielä kulunut paljon, mutta fiilis on hyvä, rekrytointi onnistui, saimme mitä haimme.

Tapio Mäki liiketoimintapäällikkö, projektiliiketoiminta, Oy Lining Ab

Olemme tyytyväisiä Solidean rekrytointipalveluihin. Rekrytointi hoidettiin ammattimaisesti maaliin. Saimme enemmän kuin osasimme odottaa.

Jari Mulari toimitusjohtaja, Inlook Sisustus Oy

Kokonaisuudessa olen erittäin tyytyväinen ja voin hyvin suositella Solidean palveluita.

Kari Kiiskinen toimitusjohtaja, Heinolan Sahakoneet Oy

Tulemme käyttämään heitä myös jatkossa.

Marcus Kärkkäinen myyntijohtaja, Iggo Oy

Yhteistyö Solidean asiantuntija Tuula Mikkolan kanssa on toiminut erittäin hyvin ja hänen asiantuntemuksensa ja sen avulla saatu tieto on helpottanut päätöksentekoa haastavissakin tilanteissa.

Henri Isohätälä toimitusjohtaja, Kasvishovi Oy

Rekryprojektimme ei ollut helpoimmasta päästä, mutta Timon avulla löysimme juuri etsimämme henkilön. Arvostamme Timon asiantuntijuutta, paneutumista ja sinnikkyyttä. Solidea on valintamme myös seuraavan rekrytoinnin tullessa ajankohtaiseksi.

Tommi Pyykkö toimitusjohtja, Fair Factory Oy

Olemme käyttäneet Solidea Oy:n rekrytointipalveluita avainhenkilöiden rekrytoinnissa. Heidän toimintansa on erittäin yrittäjähenkistä. He ovat hyvin sitoutuneita onnistuneiden rekrytointien toteuttamiseen. Olen hyvin tyytyväinen heidän toimintaansa ja tuloksiin. Voin suositella lämpimästi.

Juha Nousiainen toimitusjohtaja, Rakennustoimisto Nousiainen Oy

Olemme erittäin tyytyväisiä Solidean kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Heidän henkilökohtainen sitoutuminen prosessin onnistuneeseen läpivientiin oli esimerkillistä. Saimme suuren määrän tehtävään hyvin sopivia hakijoita.

Isa Saastamoinen toimitusjohtaja, Eurocosmetics Oy

Kiireisenä yrittäjänä olen voinut huoletta keskittyä liiketoiminnan pyörittämiseen, sillä olen pystynyt luottamaan täysin Solidean ammattitaitoon rekrytoinnissa. Tämä on säästänyt valtavasti työtä ja rauhoittanut ajatuksia muulle toiminnalle. Olen todella tyytyväinen.

Seija Lukkala toimitusjohtaja, Globe Hope Oy

Globe Hope Oy Ulkoistettu rekrytointipalvelu – Kiireiselle yrittäjälle

Rekrytointi kuulostaa yksinkertaiselta mutta ei ole sitä käytännössä. Solidean rekrytointikonsultti paneutui tarkasti toiminnan ja tehtävän vaatimuksiin. Suuresta hakijoiden määrästä konsultti teki ammattimaisen esikarsinnan ja Identity Compass-henkilöarviointiin perustuvat suositukset. Nämä helpottivat yrityksen lopullista päätöksentekoa. Ja palvelu ei päättynyt työsopimukseen, vaan muutaman kuukauden kuluttua kartoitettiin vielä uuden henkilön työssä viihtymistä ja pidettiin yhteinen seurantapalaveri.

”Kiireisenä yrittäjänä olen voinut huoletta keskittyä liiketoiminnan pyörittämiseen, sillä olen pystynyt luottamaan täysin Solidean ammattitaitoon rekrytoinnissa. Tämä on säästänyt valtavasti työtä ja rauhoittanut ajatuksia muulle toiminnalle. Olen todella tyytyväinen.”

– Seija Lukkala, toimitusjohtaja, Globe Hope Oy

Globe Hope on innovatiivinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia ja yksilöllisiä designtuotteita, vaatteita, laukkuja ja asusteita kierrätys ja ylijäämämateriaaleista. Kaiken toiminnan perustan voi kiteyttää kolmeen sanaan: esteettisyys, ekologisuus ja eettisyys.

NMC Cellfoam Oy Identity Compass valinnan tukena – Vauhtia videohaastatteluilla

Saimme suuren määrän hakijoita. Alustavat haastattelut videoina nopeuttivat prosessia. Erityisesti Solidean soveltuvuustestausmenetelmän avulla saatu syvällinen tieto hakijoista ja rekrytointikonsultin ammattitaito auttoivat valinnassa.

– Peter Hammarberg, toimitusjohtaja, NMC Cellfoam Oy

Kasvishovi Oy Toimiva yhteistyö asiantuntijan kanssa

Kasvishovi on käyttänyt Solidean henkilöprofilointipalveluita yrityksen johdon ja avainhenkilöiden työmotivaation ja sitoutumisen mittaukseen sekä uusien sopivien tehtäväkuvien suunnitteluun ja järjestelyyn.

Solidean rekrytointipalveluita Kasvishovi on käyttänyt uusien avainhenkilöiden rekrytointiin varmistaakseen oikean henkilön löytymisen ja rekrytoinnin varmistamisen.

”Minulle on tärkeää, että oikea ihminen on oikeassa paikassa. Tällöin arkinen työ on tehokasta ja kaikille mukavaa ja mieliala sekä sosiaaliset suhteet töissä pysyvät hyvinä.”

– Henri Isohätälä, toimitusjohtaja, Kasvishovi Oy

Iggo Oy Saimme enemmän kuin tilasimme

Asiakastyytyväisyys on menestystekijämme. Sen voi saavuttaa vain oikeiden ihmisten avulla. Sen vuoksi juuri oikean ihmisen löytäminen on tärkeää. Solidean organisaatio hoiti tämän rekrytoinnin nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla. Saimme enemmän kuin mitä tilasimme.

– Marcus Kärkkäinen, myyntijohtaja, Iggo Oy

Pestok Oy Rekrytointi avaimet käteen -mallilla – Identity Compassille erityismaininta

Solidea Oy toimitti meille kiinteistöhuollon myyntipäällikön rekrytoinnin. Olemme tyytyväisiä onnistuneesta rekrytoinnista. He hoitivat koko rekrytoinnin ”avaimet käteen” -periaatteella. Erityismaininnan saa heidän käyttämänsä Identity Compass© -soveltuvuustestausmenetelmä. Sen avulla pääsimme etukäteen tavallista paremmin tutustumaan hakijoihin ja heidän tapoihin työskennellä. Se helpotti oikean valinnan tekemisessä. Suosittelen.”

– Ari Kivivirta, toimitusjohtaja, Pestok Oy

Heinolan Sahakoneet Oy Odotukset ylittävä rekrytointi – Juuri oikea henkilö

Olemme tehneet useita avainhenkilörekrytointeja yhteistyössä Solidean kanssa. Lisäksi olemme käyttäneet Solidean Identity Compass soveltuvuustestejä itse hoitamissamme rekrytoinneissa ja sisäisissä siirroissa.

Erityisesti voin mainita heidän vahvan sitoutumisen tuloksiin. He toimivat tehokkaasti ja heillä on erinomainen osaaminen ihmisestä. Olen saanut erittäin henkilökohtaista ja hyvää palvelua. Lisäksi heidän Identity Compass soveltuvuustestausmenetelmä antaa todella arvokasta ja käyttökelpoista tietoa päätösten tueksi.

– Kari Kiiskinen, Toimitusjohtaja, Heinolan Sahakoneet Oy

Recair Oy Avainhenkilön soveltuvuustestaus

Olemme käyttäneet Solidea Oy:n palveluita rekrytointiin liittyvässä soveltuvuustestauksessa. Teimme erään avainhenkilön varsinaisen rekrytointiprosessin itse. Ennen lopullista valintaa halusimme vielä tehdä soveltuvuustestauksen varmistaaksemme oikean valinnan.

Soveltuvuustestaus tehtiin Solidean käyttämällä Identity Compass© -menetelmällä. Itse menetelmä oli erittäin syväluotaava ja ammattilaisen tekemä analysointiprosessi hyvin valaiseva henkilön luontaistenkäyttäytymismallien tunnistamiseen. Soveltuvuustestiin kuuluvassa syvähaastattelussa tuli esille sellaisia asenteita ja ajatusmalleja, joita ei muutoin olisi osattu edes tutkia.

– Jukka Nyman, Toimitusjohtaja, Recair Oy

Bemer Nordic / Lifenet Oy

Rekrytointikonsulttimme Timo Katajamaa kävi Bemerillä kuulemassa, millaista palautetta hän sai Lifenet Oy:ltä Identity Compass -palveluista sekä rekrytoinneista. Palautetta antaa myös avoimeen tehtävään aikaisemmin rekrytoitu Katariina. Katso videolta lisää!

Kokemuksia

Olemme tehneet satoja rekrytointeja vuosien varrella. Löydämme PK-yrityksiin tavallista paremmat avainhenkilöt pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme.

Olemme kaikki itsenäisiä yrittäjiä. Yrittäjyys ja “kyllä onnistuu”-asenne takaavat toiminnassamme joustavuuden ja tehokkuuden. Suhtaudumme asiakkaaseen aina suurella intohimolla ja palvelemme asiakasta aina omilla kasvoillamme.

Olemme saaneet toimittaa satoja osaajia tavallista parempiin työpaikkoihin. Asiakasyrityksemme kertovat kokemuksia meistä, lue alta referenssimme.

Ota yhteyttä

Uskon, että voisin olla hyödyksi teille.

Timo Katajamaa

toimitusjohtaja

  • 0400 232 781
  • [javascript protected email address]
  • LinkedIn
  • Video